ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που θα ταξιδέψουν παντού αυτό το καλοκαίρι

Photo by Dino Reichmuth on Unsplash

Αν κάποιος μας έλεγε τον Ιανουάριο πως το φετινό καλοκαίρι θα το περνούσαμε φορώντας προστατευτικές μάσκες, δε θα τον πιστεύαμε. Θα λέγαμε πως έχουμε ήδη προγραμματίσει ένα ταξίδι στο εξωτερικό και ανυπομονούμε. Τελικά, τα πράγματα ήρθαν αλλιώς και θα κάνουμε τις διακοπές μας εντός της πανέμορφης Ελλάδας. Κι ενώ κάποιοι διστάζουμε και θα πάμε μονάχα σε έναν – ή και κανέναν – προορισμό, οι παρακάτω τέσσερις θα γυρίσουν τα ειδυλλιακά τοπία της χώρας μας.

Σε ποια ζώδια ανήκουν;

Κριός (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)

Οι αυθόρμητοι Κριοί λατρεύουν τις κοντινές εξορμήσεις και τα ταξίδια με αυτοκίνητο. Το πιθανότερο είναι να οργανώνουν εκδρομές κάθε Σαββατοκύριακο, για να επισκεφθούν όσο περισσότερα μέρη προλαβαίνουν! Θα κλείνουν δωμάτια σε ξενοδοχεία την τελευταία στιγμή, όμως θα περάσουν τέλεια.

Δίδυμος (21 Μαΐου – 22 Ιουνίου)

Από τη φύση τους περίεργοι και γεμάτοι όρεξη για εξερεύνηση, οι κοινωνικοί Δίδυμοι θα αποχαιρετήσουν το καλοκαίρι γεμάτοι εμπειρίες. Θα κάνουν νέους φίλους, θα γυρίσουν τα νησιά και θα γίνουν ένα με τους ντόπιους, περνώντας αξέχαστα.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Τους αρέσει η φύση και είναι ισορροπημένοι. Ο λόγος για τους Ζυγούς, οι οποίοι θα κάνουν ατέλειωτες πεζοπορίες με τους αγαπημένους τους ανθρώπους, θα ανακαλύψουν νέες γωνιές και θα γεμίσουν όμορφα συναισθήματα.

Τοξότης (23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Λατρεύουν τα ταξίδια και την εξερεύνηση, οπότε οι Τοξότες δεν θα κάθονταν με σταυρωμένα τα χέρια. Θα οργανώσουν μικρά – και μεγαλύτερα – ταξίδια σε νησιά και βουνά, με διαφορετική παρέα κάθε φορά, αφού είναι τόσο κοινωνικοί  κι ευχάριστοι.

 

Διαβάστε επίσης:

Η πόλη που θα ερωτευτείτε από το πρώτο λεπτό, σύμφωνα με το ζώδιό σας

Οι εναλλακτικές διακοπές ταιριάζουν σ’ αυτά τα 4 ζώδια

Πού θα ταξιδέψετε μετά την πανδημία, σύμφωνα με το ζώδιό σας

 

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση