ΖΩΔΙΑ

Οι εναλλακτικές διακοπές ταιριάζουν σ’ αυτά τα 4 ζώδια

Photo by Irena Kefala on Unsplash

Ήρθε το καλοκαίρι και, δειλά – δειλά, αρχίζουμε να σχεδιάζουμε τις διακοπές μας. Ορισμένοι θέλουμε το πολυτελές ξενοδοχείο μας, με την πισίνα και το σπα για να περάσουμε μέρες χαλάρωσης. Άλλοι, έχουν στο μυαλό τους κάτι πιο εναλλακτικό. Η σκηνή τους, μία ειδυλλιακή παραλία και καλή παρέα, είναι τα μόνα που χρειάζονται. Προτιμούν να κάνουν ένα διάλειμμα από την τεχνολογία, να φροντίζουν το περιβάλλον και, για μερικές μέρες, να σκεφτούν, ώστε να επαναπροσδιορίσουν τους στόχους τους.

Σε ποια ζώδια ανήκουν;

Κριός (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)

Οι πρώτοι του ζωδιακού κύκλου λατρεύουν την πολυτέλεια, όμως τους ελκύει εξίσου η ιδέα του ελεύθερου camping. Η άμεση επαφή με τη φύση δεν τους τρομάζει και επειδή, λόγω της ανταγωνιστικής τους φύσης, περνούν τις μέρες του χειμώνα γεμάτοι άγχος και πίεση, έχουν ανάγκη να ξαναβρούν τον εαυτό τους.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου)

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι Σκορπιοί δυσκολεύονται να διαχειριστούν τα συναισθήματά τους. Εκεί έρχεται η φύση, η οποία δρα σαν από μηχανής θεός και τους θεραπεύει. Θέλουν να περπατήσουν ξυπόλυτοι στην άμμο και να κοιμηθούν κάτω από τ’ αστέρια.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου)

Όχι μόνο λατρεύουν τη φύση, αλλά είναι ικανοί να κάνουν camping στην πιο ελεύθερη μορφή του. Μερικές μέρες στη Σαμοθράκη αποτελούν για εκείνους την ενσάρκωση του καλοκαιρινού ονείρου. Οι Αιγόκεροι μπορούν να επιβιώσουν ακόμα και κάτω από τις πιο ακραίες συνθήκες.

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου)

Προτιμούν να πραγματοποιούν μοναχικές αποδράσεις στη φύση. Τους αρέσει να εξερευνούν νέα μέρη, γιατί απομονώνονται με τις σκέψεις τους και γνωρίζουν καλύτερα τον εαυτό τους.

 

Διαβάστε επίσης:

Τα 3 ζώδια που θα κατακτήσουν τους επαγγελματικούς τους στόχους αυτόν το μήνα

Είναι σχεδόν αδύνατο να συμβιώσουμε με αυτά τα 4 ζώδια

Τα 5 ζώδια που πάντα καταλαβαίνουν τα συναισθήματά μας