ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που θα επηρεάσει η Έκλειψη Σελήνης στους Διδύμους

Photo by Anh Nguyen on Unsplash

Την Δευτέρα 30 Νοεμβρίου στις 11:29 το πρωί πραγματοποιείται η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Τοξότη – Διδύμων. Όπως κάθε φορά, έτσι και τότε, κανείς δε θα μείνει ανεπηρέαστος. Καλό είναι, όμως, όλοι μας – και ιδιαίτερα εκείνοι που ανήκουν στα παρακάτω ζώδια – να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας για να αποφύγουμε παρεξηγήσεις.

Κριός (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)

Οι Κριοί αισθάνονται τεράστια επαγγελματική πίεση. Καλό είναι, όταν τελειώσουν τη δουλειά, να κλείσουν το κινητό τους, να πάρουν μία βαθιά ανάσα και να απομακρύνουν κάθε επαγγελματική σκέψη από το νου τους.

Καρκίνος (22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Οι Καρκίνοι πρέπει να πάρουν το χρόνο τους και να αντιμετωπίσουν τους δαίμονές τους. Η ενέργειά τους θα είναι πιο μυστήρια από ποτέ, ενώ οι υποχρεώσεις δε θα σταματήσουν ούτε λεπτό.

Ιχθύς (20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Οι Ιχθείς θα δυσκολευτούν αρκετά να ξεκαθαρίσουν τις σκέψεις τους. Καλό είναι να έχουν στο νου τους πως όλα θα αλλάξουν σύντομα, όσα εμπόδια κι αν εμφανίζονται στο δρόμο τους.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου)

Οι Αιγόκεροι θα αισθανθούν ιδιαίτερα αποπροσανατολισμένοι. Καλό είναι να θυμούνται πως είναι ανάγκη να έχουμε τον εαυτό μας πάνω απ’ όλους, ενώ δεν αξίζει να επιβαρύνουμε την ψυχική μας υγεία προσπαθώντας να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις άλλων.

 

Διαβάστε επίσης:

Τα 4 ζώδια που δεν επηρεάζονται από τη γνώμη των άλλων

Τα 3 ζώδια που είναι γεννημένα αστρολόγοι

Πώς θα εργαστείτε σαν το lockdown να μην έγινε ποτέ, σύμφωνα με το ζώδιό σας

 

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση