ΖΩΔΙΑ

Το δυνατότερο «όπλο» αυτών των ζωδίων, είναι η υπομονή

Πηγή φωτογραφίας Instagram @gisou

Δεν είναι δύσκολο να χάσουμε την ψυχραιμία μας. Ο θυμός, το άγχος, μία αναποδιά στη δουλειά – οι παράγονες που μπορούν να προκαλέσουν ισχυρές εκρήξεις μέσα μας, είναι πολλές. Εκείνοι που ανήκουν στα παρακάτω τρία ζώδια, καταφέρνουν να διατηρούν την ηρεμία τους. Ψύχραιμοι και σοβαροί, εξηγούν τα πάντα μέχρι να τα καταλάβουμε, επιμένουν στους στόχους τους και δεν ξεσπούν ποτέ. Έστω, σχεδόν ποτέ.

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Εξωτερικά, οι Ταύροι φαίνονται δραστήριοι, είναι η ψυχή της παρέας. Μέσα τους, όμως, είναι ήσυχοι και υπομονετικοί. Ζυγίζουν καλά τις καταστάσεις, πριν δράσουν, ενώ δεν κατακλύζονται εύκολα από έντονα συναισθήματα, όπως ο θυμός. Είναι πεισματάρηδες και κάνουν τα πάντα για να κερδίσουν, ακόμα κι όταν πρόκειται για ένα απλό επιτραπέζιο παιχνίδι. Δε σταματούν για κανένα λόγο.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Αντί να τσακωθούν, διατηρούν την ψυχραιμία τους και περιμένουν να βγει ο άλλος εκτός εαυτού. Οι Ζυγοί αποφεύγουν τις διαφωνίες και τις εντάσεις, ακόμη κι αν χρειαστεί να «καταπιούν» το θυμό και τον εκνευρισμό τους. Η υπομονή είναι το μεγαλύτερό τους πλεονέκτημα, είναι εξαιρετικοί συνομιλητές καθώς ακούν τι έχει να πει ο απέναντί τους και διαπρέπουν στη διπλωματία.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Κανείς δεν καταλαβαίνει ότι όλα θέλουν το χρόνο τους, καλύτερα από τους Αιγόκερους. Πηγαίνουν αργά αλλά σταθερά, εξασφαλίζοντας το επιθυμητό αποτέλεσμα για όλες τις καταστάσεις. Δεν κάνουν επιπόλαια λάθη, αποφεύγουν τις σπασμωδικές κινήσεις και πάντα θέλουν να έχουν τα πράγματα υπό έλεγχο.

 

Διαβάστε επίσης:

Τα συναισθηματικά πανίσχυρα ζώδια που μπορούν να διαχειριστούν κάθε δυσκολία

Τα 3 πιο ευαίσθητα ζώδια που προσπαθούν να το κρύψουν

Πώς θα εργαστείτε σαν το lockdown να μην έγινε ποτέ, σύμφωνα με το ζώδιό σας

 

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση