ΖΩΔΙΑ

To πιο τοξικό σας χαρακτηριστικό, σύμφωνα με το ζώδιό σας

Photo by Jakob Owens on Unsplash

Όχι, δεν είμαστε όλοι το ίδιο τοξικοί. Ορισμένοι άνθρωποι ξεπερνούν τα όρια και καταφέρνουν να μας χειρίζονται με τον καλύτερο τρόπο. Όλοι μας, όμως, έχουμε ένα ή δύο τέτοια χαρακτηριστικά και η αστρολογία έχει αρκετά να πει για αυτό:

Κριός (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)

Οι Κριοί είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση, πεισματάρηδες και δεν τα παρατούν, αν δεν πετύχουν τους σκοπούς τους. Όμως, συχνά γίνονται εγωιστές και δεν υποχωρούν ποτέ. Πορεύονται με βάση τις επιθυμίες τους, αγνοώντας εκείνες των άλλων.

Ταύρος (21 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Είναι επίμονοι και ποτέ δε δέχονται πως έχουν άδικο. Δεν αλλάζουν γνώμη με τίποτα, δε ζητούν συγγνώμη ακόμη κι αν, μέσα τους, αναγνωρίζουν το λάθος τους.

Δίδυμος (21 Μαΐου – 21 Ιουνίου)

Οι Δίδυμοι έχουν το μοναδικό ταλέντο να διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα, όπως τους βολεύει. Λατρεύουν να δημιουργούν παρεξηγήσεις σε άλλους και λένε τα καλύτερα ψέματα.

Καρκίνος (22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Έχουν τεράστια συναισθηματική νοημοσύνη και είναι αρκετά πονηροί. Ξέρουν ακριβώς τι να πουν για να μας πληγώσουν και παίζουν συχνά με τα συναισθήματά μας.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Οι Λέοντες αγαπούν τον εαυτό τους σε υπερβολικό βαθμό, με αποτέλεσμα να ζητούν διαρκώς την προσοχή μας. Θεωρούν πως πρέπει να τους επιβεβαιώνουμε για κάθε τους επίτευγμα.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Η τελειομανία των Παρθένων είναι αυτή που τους κάνει τρομερά τοξικούς. Βλέπουν διαρκώς λάθη στις προσπάθειές μας και μας γεμίζουν αρνητική ενέργεια, προσπαθώντας να μας κάνουν να αισθανθούμε κατώτεροι.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου)

Οι Ζυγοί προτιμούν να κρατούν μέσα τους την οργή τους, για να μη δημιουργήσουν εντάσεις. Προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις δύσκολες καταστάσεις, λατρεύουν να χειραγωγούν τους γύρω τους και να βγαίνουν οι ίδιοι κερδισμένοι.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου)

Οι Σκορπιοί έχουν την απαίτηση να τους εμπιστευόμαστε, ανεξάρτητα από το αν το αξίζουν. Μας κάνουν διάφορα ψυχολογικά τεστ για να τους αποδείξουμε ότι τους εκτιμούμε και πάντα περιμένουν το χειρότερο.

Τοξότης (23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Ένας κακός Τοξότης, γίνεται τρομερά ανταγωνιστικός. Θέλει να μας δείχνει πόσο καλύτερος είναι από εμάς, μειώνοντας τα κατορθώματά μας. Τονίζει διαρκώς πως ό,τι κάνουμε, μπορεί να το κάνει καλύτερα.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου)

Κάνουν παρέα με όλους, μέχρι να πάρουν αυτό που θέλουν. Όταν, πια, δε θα τους είμαστε χρήσιμοι, οι Αιγόκεροι θα μας απομακρύνουν και δε θα μας δώσουν ποτέ ξανά σημασία.

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου)

Αν δουν ότι πλήττουν περνώντας χρόνο μαζί μας, είναι ικανοί να μη μας ξαναμιλήσουν. Οι Υδροχόοι δεν θα μπουν ποτέ στη θέση μας, δε θα μας στηρίξουν και θα μείνουν μαζί μας μόνο με τους δικούς τους όρους.

Ιχθύς (20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Οι Ιχθείς θα μας βοηθήσουν όταν τους το ζητήσουμε, όμως είναι ικανοί να το θυμούνται για πάντα. Θέλουν να αισθάνονται πως τους χρειαζόμαστε και θεωρούν πως τα δικά τους προβλήματα είναι πάντα σημαντικότερα από οποιουδήποτε άλλου.