ΖΩΔΙΑ

Οι πιο χειριστικοί άνθρωποι ανήκουν σ’ αυτά τα 3 ζώδια

Photo by Allef Vinicius on Unsplash

Οι χειριστικοί άνθρωποι είναι τοξικοί και δεν τους θέλουμε στη ζωή μας. Μας επηρεάζουν σε τεράστιο βαθμό και το γνωρίζουν, κάτι που κάνει ακόμη χειρότερη την κατάσταση. Έχουν εξαιρετική πειθώ και μπορούν να μας κάνουν ό,τι θέλουν, εάν το αποφασίσουν.

Σε ποια ζώδια ανήκουν;

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου)

Είναι φιλόδοξοι, παρατηρούν προσεκτικά το χώρο που τους περιβάλλει και δύσκολα εκδηλώνονται. Ο λόγος για τους Σκορπιούς, οι οποίοι αναγνωρίζουν τις αδυναμίες μας και μπορούν να τις χρησιμοποιήσουν προς όφελός τους. Δίνουν έμφαση στις λεπτομέρειες και θέλουν να έχουν τον έλεγχο των καταστάσεων, ίσως από φόβο πως εάν δεν το κάνουν, θα πληγωθούν.

Καρκίνος (22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Δεν είναι ήρεμοι και αισθάνονται χαμένοι, εάν δεν τους επιβεβαιώνουμε διαρκώς όσα σημαίνουν για εμάς. Δεν είναι έμπιστοι, ελέγχουν τα συναισθήματά μας γιατί είναι απελπισμένοι για αγάπη, ενώ συχνά «γαντζώνονται» επάνω μας, από φόβο μην μας χάσουν. Οι Καρκίνοι μπορούν να είναι καταστροφικοί, εάν το θελήσουν.

Δίδυμος (21 Μαΐου – 21 Ιουνίου)

Γοητευτικοί, με πολλά προσωπεία, οι Δίδυμοι κάνουν τα πάντα για να ελέγξουν τους γύρω τους. Προσαρμόζονται χωρίς κόπο στις καταστάσεις, λένε πανέμορφα ψέματα και εμείς τους πιστεύουμε από το πρώτο λεπτό. Είναι γοητευτικοί, κερδίζουν αμέσως την εμπιστοσύνη μας και μας χειρίζονται με τεράστια ευκολία.

Διαβάστε επίσης

Ποια είναι τα πιο οξύθυμα ζώδια και πώς εκφράζουν το θυμό τους;

Αυτά τα ζώδια δε συμβιβάζονται ποτέ και με τίποτα

Οι 5 εγωιστές του ζωδιακού κύκλου που σκέφτονται μόνο τον εαυτό τους

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για τις πιο ξεχωριστές ειδήσεις