ΖΩΔΙΑ

Ζώδια 03/03/2021: Η αστρολογική πρόβλεψη από τον Κωνσταντίνο Ντότα

ζώδια
Photo by Jake Nackos on Unsplash

Τα οφέλη έρχονται μέσα από την διαφορετικότητα.

Κριός

Η υπευθυνότητά σας σήμερα θα είναι το χαρακτηριστικό που θα σας βοηθήσει να φέρετε εις πέρας το πρόγραμμά σας. Η τεμπελιά δεν είναι της παρούσης.

Ταύρος

Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σήμερα θα πρέπει να προχωρήσουν μαλακά. Η προθυμία σας θα κάνει την διαφορά και θα εκτιμηθεί.

Δίδυμοι

Η ανάγκη σας να κάνετε κάτι διαφορετικό σήμερα και να βγείτε από την ρουτίνα θα είναι έντονη. Ασχοληθείτε με κάτι που σας εμπνέει.

Καρκίνος

Εν κινήσει σας βρίσκει η σημερινή ημέρα και θα φέρετε την αποστολή σας εις πέρας εάν εστιάσετε στο αποτέλεσμα που θέλετε να φέρετε.

Λέων

Η περαιτέρω διερεύνηση σε κάτι που σας ενδιαφέρει θα είναι καλή ενέργεια σήμερα. Εστιάστε προς αυτή την κατεύθυνση.

Παρθένος

Η επικοινωνία σήμερα θα πρέπει να είναι ειλικρινής και ευθύς. Είναι σημαντικό να μιλήσετε από την καρδιά σας.

Ζυγός

Είτε αφορά ένα οικονομικό είτε ένα προσωπικό ζήτημα, σήμερα η ασφάλεια και ο τρόπος να την φέρετε ή να την διατηρήσετε στην ζωή σας θα μονοπωλήσει.

Σκορπιός

Ξέρετε να κάνετε καλά αυτό που έχετε αναλάβει και διαθέτετε τις κατάλληλες επιδεξιότητες. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε σήμερα είναι να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας.

Τοξότης

Σήμερα ασχοληθείτε με εσάς και τις προσωπικές σας ανάγκες. Η ψυχική σας ηρεμία και ισορροπία θα πρέπει να είναι το κύριο μέλημά σας με όποιο κόστος.

Αιγόκερως

Ο σεβασμός είναι κάτι που κερδίζεται και εσείς μέσα από την προσφορά σας μπορείτε να τον κερδίσετε με το σπαθί σας. Μην αναλωθείτε σε άχρηστες καταστάσεις.

Υδροχόος

Σήμερα μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο. Εκτός από την θέληση χρειάζεται πρωτίστως να έχετε ηρεμία.

Ιχθύες

Ένα είδος αστάθειας μπορεί να νιώσετε σήμερα. Εστιάστε σε ότι λέει η καρδιά σας ανεξάρτητα τον γύρω θόρυβο και τις παρεμβολές.

Διαβάστε επίσης:

Τα 4 ζώδια που λένε «αντίο» στο παρελθόν και κοιτούν μόνο μπροστά

Τα συναισθηματικά πανίσχυρα ζώδια που μπορούν να διαχειριστούν κάθε δυσκολία

Τα πιο ψυχρά ζώδια που δε μιλούν για τα συναισθήματά τους

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση