ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που λένε «αντίο» στο παρελθόν και κοιτούν μόνο μπροστά

Τα 4 ζώδια που λένε «αντίο» στο παρελθόν και κοιτούν μόνο μπροστά
Photo by Josh Hild on Unsplash

Ένας άνθρωπος, ένα μέρος, ένα συναίσθημα. Οι περισσότεροι έχουμε κάτι από το παρελθόν που μας στοιχειώνει. Δε μας επιτρέπει να προχωρήσουμε μπροστά, να κατακτήσουμε τους στόχους μας και να νιώσουμε πραγματικά ελεύθεροι.

Εκείνοι που ανήκουν στα παρακάτω ζώδια, διαφέρουν. Θεωρούν ότι όλα κάνουν τον κύκλο τους και δεν αξίζει να αναλωνόμαστε σ’ αυτά.

Κριός

Οι τολμηροί Κριοί θέλουν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο των συναισθημάτων τους. Δε θα δεσμευθούν ποτέ σε κάτι ή κάποιον, αν έχουν εκκρεμότητες ή αν πιστεύουν ότι τους αξίζει κάτι καλύτερο. Ζουν στο παρόν και το απολαμβάνουν.

Λέων

Ο γενναίοι του ζωδιακού κύκλου δεν πιστεύουν ότι υπάρχει λόγος να αγχώνονται για όσα συνέβησαν στο παρελθόν. Θέλουν να κοιτούν μόνο μπροστά, εκεί που ένας άγνωστος κόσμος τους περιμένει.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί έχουν έντονη προσωπικότητα και πάθος. Είναι ευαίσθητοι και συχνά αγχώνονται, όμως αφήνουν το παρελθόν εκεί που ανήκει: Πίσω τους. Ασχολούνται μόνο με ό, τι μπορούν να ελέγξουν κι όχι με όσα θα μπορούσαν να έχουν συμβεί.

Τοξότης

Οι περιπετειώδεις του Τοξότες δεν μπορούν να μπουν σε πρόγραμμα. Ζουν την κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία κι απολαμβάνουν την κάθε στιγμή. Γεμίζουν εμπειρίες και ακολουθούν το ένστικτό τους.

 

Διαβάστε επίσης:

Τα 3 αμήχανα ζώδια που απολαμβάνουν την κοινωνική αποστασιοποίηση της πανδημίας

Τα 3 πιο ευαίσθητα ζώδια που προσπαθούν να το κρύψουν

Τα 3 ζώδια που λατρεύουν να προκαλούν τσακωμούς

 

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή