ΖΩΔΙΑ

Ζώδια 05/06/2021: Η αστρολογική πρόβλεψη από τον Κωνσταντίνο Ντότα

Photo by Remi Yuan on Unsplash

Μετρημένα βήματα σήμερα.

Κριός

Η ανάγκη να κάνετε τα πράγματα να συμβούν είναι έντονη τις τελευταίες ημέρες αλλά θα πρέπει να είστε περισσότερο συνετή/ος σε οικονομικά κυρίως θέματα.

Ταύρος

Μην αφήνετε τα πράγματα στην τύχη τους σήμερα. Θα πρέπει να έχετε τον έλεγχο της κάθε κατάστασης η οποία σας ενδιαφέρει.

Δίδυμοι

Κοινωνικά ζητήματα είναι ανοιχτά αυτή την στιγμή. Ευκαιρίες θα δοθούν αλλά θα πρέπει να έχετε τον πλήρη έλεγχο.

Καρκίνος

Καλό θα είναι να είστε ευέλικτη/ος σήμερα σε επαγγελματικά κυρίως θέματα. Μια υπόθεση που σας ενδιαφέρει  μπορεί να προχωρήσει αλλά δεν πρέπει να υπάρξει κανένα ρίσκο.

Λέων

Ένα όραμα είναι ανοιχτό και θέλετε να το προχωρήσετε με κάθε κόστος. Καλή ημέρα για δράσεις οι οποίες έχουν περισσότερο μια αφηρημένη ιδέα παρά κάτι απόλυτα γειωμένο.

Παρθένος

Προσωπικά ή οικογενειακά ζητήματα σήμερα καλό θα είναι να τα αποφύγετε. Δεν είναι πολύ καλή στιγμή για πολλές συζητήσεις.

 

Ζυγός

Σχέσεις και συνεργασίες ακόμη σας απασχολούν και ειδικά αυτές τις ημέρες θα πρέπει να είστε προσεκτική/ος. Σταθείτε στα μικρά γράμματα και στις λεπτομέρειες.

Σκορπιός

Ένα καθημερινό ζήτημα μπορεί να σας απασχολήσει σήμερα. Καλό να θα είναι να το εξετάσετε πιο βαθιά μια άλλη στιγμή. Σήμερα η κρίση σας μπορεί να μην είναι αρκετή.

Τοξότης

Είναι στο χέρι σας να προχωρήσετε μια δημιουργική κατάσταση. Οι εμπνεύσεις σας αυτή την στιγμή είναι πολύ δυνατές και ευεργετικές για τα σχέδιά σας.

Αιγόκερως

Θέματα σπιτιού ή προσωπικής ζωής είναι ανοιχτά προς διερεύνηση. Καλό θα είναι να μην πάρετε αποφάσεις σήμερα.

Υδροχόος

Είναι σημαντικό σήμερα να επικοινωνήσετε στους άλλους μόνο ότι είναι απαραίτητο. Αποφύγετε συζητήσεις οι οποίες μπορεί να σας φορτίσουν.

Ιχθύες

Θέματα αξιών ή η επικοινωνία σήμερα θέλει την προσοχή σας. Δεν είναι καλή στιγμή για δράσεις για τις οποίες δεν έχετε κάνει καλή προετοιμασία.

 

Διαβάστε επίσης:

Τα εσωστρεφή ζώδια που αισθάνονται άνετα στη νέα καραντίνα

Τα 3 ζώδια που βάζουν τις ανάγκες των άλλων πάνω από τις δικές τους

Όσοι ανήκουν σε αυτά τα 3 ζώδια ήταν δημοφιλείς στο σχολείο

 

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση