ΖΩΔΙΑ

Ζώδια 07/01/2021: Η αστρολογική πρόβλεψη από τον Κωνσταντίνο Ντότα

Photo by Alireza Dolati on Unsplash

Έντονη η σημερινή ημέρα. Η ευελιξία είναι απαραίτητη.

Κριός

Το θάρρος σας είναι σημαντικό όταν έχει συγκεκριμένο στόχο. Προσπαθήσετε σήμερα να στοχεύσετε σε κάτι που έχει πραγματικό νόημα για εσάς.

Ταύρος

Οι σχέσεις και οι συνεργασίες μπαίνουν στο στόχαστρο σήμερα. Δείτε τα πράγματα και τις καταστάσεις από την αντικειμενική τους πλευρά.

Δίδυμοι

Ευκαιρίες δίνονται σήμερα να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις οι οποίες είναι ανοιχτές. Καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσετε το ταλέντο της διπλωματίας.

Καρκίνος

Η ανεμελιά δεν είναι της παρούσης. Ακόμη και εάν ασχοληθείτε με κάτι που σας κάνει να νιώθετε χαρά, θα πρέπει να το αντιμετωπίσετε με σοβαρότητα.

Λέων

Το σπίτι ή κάτι στην προσωπική σας ζωή ζητά την προσοχή σας σήμερα. Ο έλεγχος είναι σημαντικός και μπορεί πραγματικά να αναγεννήσει τις καταστάσεις οι οποίες έχουν μέλλον.

Παρθένος

Η διαίσθησή σας σήμερα είναι η κινητήρια δύναμη. Με κάποιον τρόπο μπορείτε να ελέγξετε τις καταστάσεις οι οποίες κινητοποιούνται έξω και μέσα σας.

Ζυγός

Ένα πέπλο φεύγει και ξεπροβάλλει η αντικειμενική πλευρά μιας κατάστασης που σας ενδιαφέρει ή είναι πολύτιμη για εσάς. Ευκαιρίες δίνονται να μάθετε την αλήθεια.

Σκορπιός

Η ταχύτητα και η κίνηση είναι ανάλογη και συμφωνεί με τα δεδομένα. Μην βιάσετε τα πράγματα. Αφήστε τα να ωριμάσουν.

Τοξότης

Η επιμονή στον στόχο σας είναι μεγάλη υπόθεση σήμερα. Ωστόσο ένας σχετικός επανέλεγχος θα ήταν καλό να λάβει χώρα εάν το θεωρείτε απαραίτητο.

Αιγόκερως

Προσπαθήστε να είστε συνεπής με τις υποχρεώσεις σας. Οι αναβολές δεν είναι του χαρακτήρα σας και αυτή την στιγμή χρειάζεται να γίνουν τακτοποιήσεις.

Υδροχόος

Πράγματα αλλάζουν και εσείς χρειάζεται να αναπροσαρμοστείτε η ίδια/ο ίδιος. Η ισορροπία διατηρείται μέσω της αλλαγής και όχι της στασιμότητα.

Ιχθύες

Οι ρεαλιστικές προσδοκίες σήμερα θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε τα βήματά σας. Η στρατηγική είναι μέρος της διαδρομής.

Διαβάστε επίσης:

Τα 5 ζώδια που θα πετύχουν τους στόχους τους το 2021

Τα πιο ψυχρά ζώδια που δε μιλούν για τα συναισθήματά τους

Τι αγαπάτε στο Χειμώνα, σύμφωνα με το ζώδιό σας

 

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση