ΖΩΔΙΑ

Ζώδια 08/01/2021: Η αστρολογική πρόβλεψη από τον Κωνσταντίνο Ντότα

ζώδια
Photo by Alice Alinari on Unsplash

Καλή ημέρα για δημιουργικά ενδεχόμενα

Κριός

Η δύναμη της θέλησής είναι ισχυρή και μπορείτε σήμερα μέσω εμπνεύσεων να βρείτε λύσεις σε κάτι που σας απασχολεί ή να προχωρήσετε ένα βήμα σε κάτι που σας ενδιαφέρει και έχει καλλιτεχνικό χαρακτήρα.

Ταύρος

Οι ανασφάλειες σας σήμερα απελευθερώνονται μέσα από δημιουργικά ενδεχόμενα. Αφήστε την φαντασία σας να είναι αρωγός στις διαπροσωπικές σας σχέσεις.

Δίδυμοι

Η καθημερινότητά σας σήμερα μπορεί να αλλάξει γινόμενη περισσότερο ενδιαφέρουσα με κάποιον τρόπο. Ξεκαθαρίσματα μπορεί να λάβουν χώρα σήμερα.

Καρκίνος

Η φαντασία σας είναι πολύ ενεργή σήμερα και καλό θα ήταν να την εμπιστευτείτε. Δεν είναι κατάλληλη ημέρα για οριστικές αποφάσεις αλλά μπορείτε να μοιραστείτε ιδέες και να κάνετε ήρεμες συζητήσεις.

Λέων

Η διαύγεια σας σήμερα θα σας βοηθήσει να δείτε σφαιρικά κάτι που σας ενδιαφέρει. Η αντικειμενική ματιά είναι ενεργή αλλά ταυτόχρονα η φαντασία μπορεί να σας οδηγήσει σε δημιουργικούς δρόμους.

Παρθένος

Η επικοινωνία σήμερα θέλει την προσοχή σας. Προχωρήσετε με σύνεση και ευελιξία όπου αυτό είναι απαραίτητο.

Ζυγός

Η εγκράτεια μπορεί σήμερα να σας κρατήσει μακριά από κάτι που θέλετε πολύ. Βάλτε τα όρια σας ωστόσο καλό θα ήταν να εμπιστευτείτε και την διαίσθησή σας.

Σκορπιός

Πολύ καλή ημέρα για οτιδήποτε έχει καλλιτεχνικό υπόβαθρο και μπορεί να βοηθήσει στην εικόνα και προβολή σας. Εμπιστευτείτε τις εμπνεύσεις σας.

Τοξότης

Σημαντικό σήμερα είναι να ασχοληθείτε με κάτι το οποίο σας ευχαριστεί και κυρίως σας χαλαρώνει. Δεν είναι κατάλληλη ημέρα για δράσεις οι οποίες θέλουν πολύ κόπο και σκέψη.

Αιγόκερως

Η στήριξη και η φροντίδα σας σήμερα είναι σημαντικές ενέργειες για τους ανθρώπους που έχετε κοντά σας. Μέσα από μικρές χειρονομίες κερδίζετε τα εύσημα.

Υδροχόος

Η αντικειμενική σας στάση φέρνει ισορροπία. Η δικαιοσύνη με κάποιον τρόπο είναι πολύ χρήσιμη ιδιότητα σήμερα είτε αφορά ένα επαγγελματικό είτε προσωπικό ζήτημα.

Ιχθύες

Δημιουργικές σκέψεις σας βοηθούν να ξεπεράσετε μπερδεμένες και σύνθετες καταστάσεις σήμερα. Η ισορροπία ανάμεσα στην λογική και το συναίσθημα θα είναι καλή ενέργεια σήμερα.

Διαβάστε επίσης:

Τα πιο ψυχρά ζώδια που δε μιλούν για τα συναισθήματά τους

Τι αγαπάτε στο Χειμώνα, σύμφωνα με το ζώδιό σας

Πώς διαχειρίζεστε την προδοσία, σύμφωνα με το ζώδιό σας

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση