ΖΩΔΙΑ

Ζώδια 16/04/2021: Η αστρολογική πρόβλεψη από τον Κωνσταντίνο Ντότα

Ζώδια 16/04/2021: Η αστρολογική πρόβλεψη από τον Κωνσταντίνο Ντότα
Photo by kevin laminto on Unsplash

Σήμερα θα πρέπει να είστε ευέλικτοι.

Κριός

Δυσκολίες μπορεί να έχει η σημερινή ημέρα. Κινηθείτε ευέλικτα και κάντε σταθερά βήματα.

Ταύρος

Η ανάγκη να κάνετε τα πράγματα με τον δικό τρόπο θα είναι έντονη σήμερα. Συμβουλευτείτε την λογική και αξιοποιήστε τις περιστάσεις με τον καλύτερο τρόπο.

Δίδυμοι

Έντονη κινητικότητα θα έχει η σημερινή ημέρα. Σε κοινωνικό κυρίως επίπεδο θα πρέπει να δείξετε ευελιξία και προσαρμοστικότητα.

Καρκίνος

Η διορατικότητά σας θα είναι αρωγός στο πρόγραμμά σας σήμερα. Εμπιστευτείτε την διαίσθησή σας και προχωρήστε κατά περίπτωση.

Λέων

Η κινητικότητα δεν θα λείψει σήμερα. Θα πρέπει ωστόσο να είστε προσεκτική/ός στα βήματά σας κυρίως με συνεργάτες ή πολύ κοντινούς σας ανθρώπους.

Παρθένος

Ένα καθημερινό θέμα που σχετίζεται με την εργασία σας ενδέχεται να σας απασχολήσει σήμερα. Κάντε μικρά και σταθερά βήματα.

Ζυγός

Δημιουργική ημέρα εάν αποφασίσετε να ασχοληθείτε με κάτι που έχει καλλιτεχνικό υπόβαθρο. Μην σπαταλήσετε την ενέργεια σας εκεί που δεν υπάρχει χώρος για επέκταση.

Σκορπιός

Σήμερα θα πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά προσωπικά σας θέματα. Το σπίτι, η οικογένεια και οι δικοί σας άνθρωποι ενδέχεται να χρειάζονται την στήριξη και την συμβουλή σας.

Τοξότης

Η φαντασία σας είναι ενεργή και μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα σήμερα εάν την αξιοποιήσετε σωστά σε ένα παραγωγικό εγχείρημα. Προσοχή στην επικοινωνία.

Αιγόκερως

Θέματα σπιτιού καλύτερα να τα δείτε μια άλλη στιγμή. Σήμερα ασχοληθείτε κυρίως με καθημερινά πράγματα και την εργασία σας.

Υδροχόος

Η επικοινωνία σήμερα θέλει προσοχή. Αφήστε χώρο στους συνομιλητές σας να σας πουν την άποψή και τις ιδέες τους, πριν βγάλετε τα συμπεράσματά σας.

Ιχθύες

Σήμερα ενδέχεται να σας απασχολήσουν οικονομικά θέματα ή ζητήματα αξιών. Θέματα σπιτιού θα πρέπει να τα δείτε με ευελιξία.

 

Διαβάστε επίσης:

Τα 4 ζώδια που απολαμβάνουν τις απλές χαρές της ζωής

Τα 5 ζώδια που προτιμούν να κοιμηθούν, παρά να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες

Τα 3 ζώδια που βάζουν τα αδέλφια τους πάνω απ’ όλους

 

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση