ΖΩΔΙΑ

Ζώδια 19/01/2021: Η αστρολογική πρόβλεψη από τον Κωνσταντίνο Ντότα

Έντονη η επιθυμία για ελευθερία και καινοτομία

Κριός
Σήμερα τα οικονομικά θέματα μπαίνουν στην άκρη και ασχολείστε μόνο με ότι σας δίνει χαρά και επεκτείνει το μυαλό σας.

Ταύρος
Ένα είδος αναγέννησης λαμβάνει χώρα σήμερα και μπορείτε να αισθανθείτε ελεύθερη/ος και αυτόνομη/ος μέσα από προσωπικές σας δράσεις.

Δίδυμοι
Ευκαιρία δίνεται αυτή την στιγμή να αφήσετε πίσω ότι μπαίνει εμπόδιο στην πρόοδο σας ανεξάρτητα τον τομέα. Ασχοληθείτε με ότι μπορεί να αυξήσει το αίσθημα ελευθερίας.

Καρκίνος
Σήμερα έρχονται ειδήσεις ή ξαφνικά πράγματα στην επιφάνεια, τα οποία θα έχουν απελευθερωτικό χαρακτήρα. Αφήστε την φαντασία σας να σας οδηγήσει.

Λέων
Η αποφασιστικότητά σας μπορεί να είναι ισχυρή αλλά δεν είναι κατάλληλη ημέρα για δράσεις οι οποίες δεν συμπεριλαμβάνουν τους ανθρώπους που έχετε κοντά σας ή συνεργάζεστε με κάποιον τρόπο.

Παρθένος
Οι εμπνεύσεις είναι πραγματικά πολύ έντονες αυτή την στιγμή και μπορούν να σας οδηγήσουν βήματα μπροστά εάν τις εμπιστευτείτε και τις αναπτύξετε.

Ζυγός
Σε εγρήγορση βρίσκεστε αυτή την στιγμή και θα χρειαστεί να βρεθεί και παραγωγική διέξοδο για να εκτονωθεί η ενέργεια. Βρείτε συγκεκριμένο στόχο.

Σκορπιός
Η αντικειμενική σας ματιά είναι δυνατή όσο ποτέ. Η δικαιοσύνη λαμβάνει χώρα με κάποιον τρόπο σήμερα. Χρησιμοποιείστε διπλωματική στάση.

Τοξότης
Η ειλικρίνεια είναι το κλειδί της ημέρας για εσάς σήμερα. Η αρχή μιας υποσχόμενης διαδικασίας μπορεί να λάβει χώρα αυτή την στιγμή.

Αιγόκερως
Η ανάγκη να νιώσετε ισχυρή/ός και αυτόνομη/ος θα οδηγούν τις ενέργειες και τις δράσεις σας σήμερα. Στοχεύστε ψηλά.

Υδροχόος
Το σπίτι και η προσωπική σας ζωή σήμερα χρειάζεται την στήριξή σας. Ακούστε τους ανθρώπους που έχετε κοντά σας και δώστε τις πολύτιμες συμβουλές σας.

Ιχθύες
Ειδήσεις έρχονται σήμερα και εξαρτάται από εσάς πως θα τις εκμεταλλευτείτε με τον καλύτερο τρόπο. Οι δράσεις σας, σας χαρακτηρίζουν.

Διαβάστε επίσης:

Κριός, Δίδυμος, Τοξότης: Με ποιον πρέπει να ταξιδέψουν μετά την πανδημία αυτά τα 3 ζώδια

Τα πιο ψυχρά ζώδια που δε μιλούν για τα συναισθήματά τους

Τα 4 ζώδια που θα έχουν τύχη στα οικονομικά τους το 2021

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση