ΖΩΔΙΑ

Κριός, Δίδυμος, Τοξότης: Με ποιον πρέπει να ταξιδέψουν μετά την πανδημία αυτά τα 3 ζώδια

Με ποιον πρέπει να ταξιδέψουν μετά την πανδημία αυτά τα 3 ζώδια
Photo by Katie Drazdauskaite on Unsplash

Δύο πράγματα μας έχουν λείψει περισσότερο εξαιτίας της πανδημίας: Οι αγκαλιές και τα ταξίδια. Τα δεύτερα, μας δίνουν εμπειρίες που δε θα αλλάζαμε με τίποτα στον κόσμο, ενώ προσφέρουν ένα τέλειο διάλειμμα από την μονότονη καθημερινότητα.

Όλοι, βέβαια, έχουμε διαφορετικό τρόπο προσέγγισης των εκδρομών μας. Σε κάποιους, αρέσει να περνούν το χρόνο τους περπατώντας, βλέποντας μουσεία και βγάζοντας φωτογραφίες. Άλλοι, προτιμούν κάτι πιο χαλαρό.

Ποια θα ήταν η ιδανική παρέα για αυτά τα 3 ζώδια;

Κριός

Οι αυθόρμητοι Κριοί είναι γεμάτοι όρεξη για περιπέτεια. Θέλουν να δουν τα πάντα, να εξερευνήσουν κάθε μέρος. Γι’ αυτό και ο ιδανικός τους συνοδός θα ήταν ο Ζυγός, ο οποίος θα συμπλήρωνε ιδανικά την προσωπικότητά τους χάρη στην ηρεμία του.

Ταύρος

Οι Ταύροι αγαπούν οτιδήποτε γήινο. Τους αρέσει να κάνουν ήρεμες, χαλαρές διακοπές. Ιδανικά, θα τις μοιράζονταν με έναν Καρκίνο που, επίσης, δεν αντέχει την πίεση και παίρνει το χρόνο του για να χαλαρώσει.

Δίδυμος

Οι Δίδυμοι ταξιδεύουν χωρίς πλάνο. Κάνουν ό, τι τους έρθει στο νου και ξυπνούν κάθε μέρα έτοιμοι για μία νέα περιπέτεια. Το ίδιο κι οι εξερευνητές Τοξότες, οι οποίοι λατρεύουν τη διασκέδαση. Μαζί, θα έκαναν τις τέλειες διακοπές.

 

Διαβάστε επίσης:

Τα 3 ζώδια που τα πηγαίνουν τέλεια με τα παιδιά

Τα 3 αμήχανα ζώδια που απολαμβάνουν την κοινωνική αποστασιοποίηση της πανδημίας

Τι αγαπάτε στο Χειμώνα, σύμφωνα με το ζώδιό σας

 

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση