ΖΩΔΙΑ

Ζώδια 26/12/2020: Η αστρολογική πρόβλεψη από τον Κωνσταντίνο Ντότα

Photo by Jon Ly on Unsplash

Ημέρα για ρεαλιστικές προσδοκίες.

Κριός

Η πρακτικότητά σας θα είναι πολύ χρήσιμη σήμερα. Παραμείνετε υπομονετική/ός και προστατευτική/ός προς εκείνους που το έχουν ανάγκη.

Ταύρος

Καλή ημέρα να κάνετε αυτό που ζητά η καρδιά σας. Η ζωτικότητά σας είναι καλή και οι σχέσεις με τους άλλους ανθρώπους αρμονικές.

Δίδυμοι

Ευκαιρίες δίνονται να δείτε τα πράγματα σφαιρικά. Η υπομονή για κάτι που έχει πραγματική αξία είναι σημαντική ενέργεια.

Καρκίνος

Η πρόοδος έρχεται μέσα από την επέκταση και η επέκταση μέσα από την διάθεσή σας να δείτε τις καταστάσεις από μια πανοραμική θέα. Φίλοι είναι κοντά σας.

Λέων

Ο σταθερός σας χαρακτήρας είναι το κλειδί της ημέρας. Προσπαθήστε να κάνετε αυτό που λέει η καρδιά σας σήμερα.

Παρθένος

Η αντικειμενική ματιά κερδίζει την ημέρα. Ανεξάρτητα που θα είστε σήμερα παραμείνετε συντονισμένη/ος με την ρεαλιστική πλευρά των πραγμάτων.

Ζυγός

Δημιουργικά συναισθήματα έρχονται στην επιφάνεια σήμερα καθώς και επιθυμίες για περισσότερη ισορροπία και ηρεμία. Η διαίσθησή σας θα είναι ιδιαίτερα δυνατή και μπορείτε να την εμπιστευτείτε.

Σκορπιός

Προσωπικές σχέσεις έρχονται στο προσκήνιο αυτή την στιγμή. Καλό θα ήταν να αφήσετε στην άκρη ότι σας χωρίζει και να ταυτιστείτε με ότι σας ενώνει για μια αρμονική και χαρούμενη ημέρα.

Τοξότης

Η καθημερινότητά σας αλλάζει λίγο λόγω των εορτών και εσείς μπαίνετε στην διαδικασία να σκεφτείτε τρόπους ώστε να έχετε σε καθημερινή βάση χρόνο για εσάς.

Αιγόκερως

Η αγάπη, η φροντίδα και η ασφάλεια που νιώθετε αυτή την στιγμή είναι σημαντικές αξίες για εσάς. Είναι στιγμή να δείτε πως μπορείτε να τις διατηρήσετε ή ακόμη και να τις αυξήσετε στην ζωή σας.

Υδροχόος

Η επικοινωνία σήμερα με ανθρώπους οικείους θα σας δώσει ικανοποίηση και χαρά. Καλό θα ήταν να είστε ανοιχτή/ός και γενναιόδωρη/ος.

Ιχθύες

Το σπίτι, η προσωπική σας ζωή και γενικότερα οι στιγμές ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης είναι ότι καλύτερο μπορείτε να χαρείτε αυτή την στιγμή. Εκμεταλλευτείτε το και περάστε όμορφα.

Διαβάστε επίσης:

Τα 4 ζώδια που είναι πάντα ήρεμα και συγκροτημένα

Τα πιο αντισυμβατικά ζώδια που «αγκαλιάζουν» τη διαφορετικότητά τους

Τα 5 ζώδια που μας γοητεύουν χωρίς προσπάθεια

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση