ΖΩΔΙΑ

Ζώδια 27/12/2020: Η αστρολογική πρόβλεψη από τον Κωνσταντίνο Ντότα

ζώδια
Photo by Jon Ly on Unsplash

Η ακρίβεια της σκέψης σας οδηγεί σε έναν συγκεκριμένο στόχο

Κριός

Καλή ημέρα να ασχοληθείτε με σημαντικά πράγματα. Η επικοινωνία με άλλους ανθρώπους θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε νέες ιδέες και λύσεις.

Ταύρος

Η ανυπομονησία δεν θα είναι βοηθητική σήμερα. Ενεργοποιείστε το έμφυτο ταλέντο της υπομονής που έχετε και σταθείτε σε ότι είναι πολύτιμο για εσάς στο σήμερα.

Δίδυμοι

Ευκαιρίες δίνονται σήμερα και θα αισθανθείτε οικεία και όμορφα σε ένα περιβάλλον το οποίο θα μπορέσετε να είστε ο εαυτό σας.

Καρκίνος

Η εσωτερική σας δύναμη είναι πολύ δυνατή και η διαίσθησή σας σήμερα εντονότερη. Ακούστε και ακολουθήστε την καρδιά σας.

Λέων

Η δύναμη της θέλησης είναι ισχυρή σήμερα. Ομάδες ανθρώπων και φίλοι είναι κοντά σας να στηρίξουν ένα όραμά σας.

Παρθένος

Η αγωνία για κάτι που περιμένετε να γίνει μπορεί να είναι εντονότερη σήμερα. Καλό θα ήταν να απελευθερώσετε το μυαλό σας από περιττές σκέψεις.

Ζυγός

Σήμερα προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα από την αντικειμενική τους υπόσταση. Είναι πολύ καλή ημέρα να επεκτείνετε τις ιδέες και σκέψεις σας αλλά με ρεαλιστικό χαρακτήρα.

Σκορπιός

Η ασφάλεια είναι ένα κομμάτι που σας ενδιαφέρει πολύ αυτή την στιγμή και σήμερα μπορείτε να βρείτε λύσεις και να δοθούν νέες ιδέες για αυτό το ζήτημα.

Τοξότης

Η ανταμοιβή έρχεται και εσείς μπορείτε να ισορροπήσετε τα θετικά με τα αρνητικά σε κάτι που έχετε στο μυαλό σας. Η/ο σύντροφός ή φίλοι είναι κοντά σας.

Αιγόκερως

Η εξέλιξη σε κάτι που σας ενδιαφέρει και είναι στην καθημερινή σας ρουτίνα προχωράει. Εσείς το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να κρατήσετε σταθερό χαρακτήρα.

Υδροχόος

Νέες ιδέες και εμπνεύσεις έρχονται σήμερα και θα πάρετε χαρά και ικανοποίηση. Σχέσεις ή δραστηριότητες με παιδιά ευνοούνται.

Ιχθύες

Το σπίτι και η ιδιωτική σας ζωή σήμερα μπορεί να είναι πηγή χαράς. Επικοινωνήστε τις ιδέες σας και ανταλλάξτε απόψεις για κάτι που σας συνδέει άμεσα.

Διαβάστε επίσης:

Τα εργασιομανή ζώδια που παραμένουν παραγωγικά στο lockdown

Πώς θα περάσετε το 2021, σύμφωνα με το ζώδιό σας

Τα 3 ζευγάρια ζωδίων που ερωτεύονται με την πρώτη ματιά

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση