ΖΩΔΙΑ

Ζώδια 31/03/2021: Η αστρολογική πρόβλεψη από τον Κωνσταντίνο Ντότα

ζώδια
Photo by Drew Colins on Unsplash

Επίλυση υποθέσεων σήμερα αλλά απαραίτητη η ευελιξία.

Κριός

Σήμερα αφιερώστε χρόνο και ενέργεια σε κάτι που σας αφορά άμεσα. Η πορεία και εξέλιξή του θα σας βοηθήσει και σε ψυχικό επίπεδο.

Ταύρος

Άνθρωποι είναι κοντά σας, να σας βοηθήσουν και να σας στηρίξουν σε κάτι που θέλετε να κάνετε ή να σας προτείνουν λύσεις για κάτι που σας απασχολεί.

Δίδυμοι

Η βιασύνη δεν θα είναι καλή ενέργεια σήμερα. Με υπομονή και σταθερότητα προχωρήστε το πρόγραμμά σας.

Καρκίνος

Μην εθελοτυφλείτε για μια κατάσταση η οποία είναι κινητοποιημένη αυτή την στιγμή μπροστά σας. Απεναντίας, εστιάστε σε ότι έχει αντικειμενικό υπόβαθρο.

Λέων

Μια εργασία μπορείτε να κάνετε αυτή την στιγμή η οποία είναι πολύ προσωπική και χρησιμοποιώντας τις δεξιότητές σας μπορείτε να την ολοκληρώσετε και να νιώσετε χαρά.

Παρθένος

Η επικοινωνία σήμερα μπορεί να είναι βοηθητική σε κάτι που σας ενδιαφέρει εάν περάσετε τα σωστά μηνύματα στους κατάλληλους ανθρώπους.

Ζυγός

Η ανάγκη να νιώσετε ασφαλής είναι έντονη και σήμερα δίνεται η δυνατότητα μέσα από συζητήσεις ή επαφές να πάρετε ικανοποίηση είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο.

Σκορπιός

Σήμερα ασχοληθείτε με ότι μπορεί να σας πάει ένα βήμα πιο μπροστά. Η εικόνα και προβολή σας είναι ιδιαίτερα σημαντικές αυτή την στιγμή.

Τοξότης

Εάν θελήσετε σήμερα να καθίσετε λίγο μόνη/ος καλό θα ήταν να το κάνετε. Θα έχετε την δυνατότητα να βάλετε τα πράγματα και τις σκέψεις σας σε σειρά.

Αιγόκερως

Σήμερα μπορείτε να ανακαλύψετε κάτι που κρύβεται ή να αποκαλυφθεί κάτι μπροστά σας. Με όποιον τρόπο και αν έρθει μετά από αυτή την εμπειρία θα βγείτε διπλά κερδισμένη/ος.

Υδροχόος

Πάρτε τα ηνία στα χέρια σας σχετικά με κάτι που αφορά πιθανότατα την εργασία σας. Νέες συναντήσεις και γνωριμίες θα λειτουργήσουν βοηθητικά.

Ιχθύες

Η γενναιοδωρία σας θα είναι πολύ σημαντική ενέργεια στο σημερινό σας πρόγραμμα. Βοηθήστε εκείνους που έχουν ανάγκη.

Διαβάστε επίσης:

Οι πιο στενόμυαλοι του ζωδιακού κύκλου που δεν παραδέχονται ότι έχουν άδικο

Λέων: Όσα θέλετε να ξέρετε για το “βασιλιά” του ζωδιακού κύκλου

Τα 4 ζώδια που εύκολα θα σας θεωρήσουν δεδομένους

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση