ΖΩΔΙΑ

Ζώδια σήμερα 18/10/2020: Προβολή

Photo by Aziz Acharki on Unsplash

Παραπλανητική ημέρα, κρατήστε μικρό καλάθι.

Κριός

Η ανάγκη να μείνετε μόνη/ος με τον εαυτό σας θα είναι έντονη σήμερα. Καλό θα ήταν να σεβαστείτε αυτή την επιθυμία σας κάνοντας πράγματα που σας ικανοποιούν και κυρίως σας γαληνεύουν.

Ταύρος

Σήμερα η ημέρα φέρνει προκλήσεις κυρίως σε σχέσεις και συνεργασίες. Καλό θα ήταν να μην αντιμετωπίσετε κατά μέτωπο τα ζητήματα σήμερα.

Δίδυμοι

Έχετε ανάγκη από ανανέωση στην καθημερινή σας ρουτίνα ή εργασία. Η δυνατότητα δεύτερης ευκαιρίας σε κάτι που σας απασχολεί θα είναι η ιδανική κίνηση σήμερα.

Καρκίνος

Καλό θα ήταν να μην εστιάσετε σήμερα σε ότι δεν έχετε ή έχετε αφήσει πίσω αλλά με θέρμη και αισιοδοξία σε ότι υπάρχει αυτή την στιγμή στην ζωή σας και σε ότι μπορείτε να φέρετε με τις ικανότητές σας στο άμεσο μέλλον.

Λέων

Το σπίτι, η οικογένεια, η προσωπική σας ζωή σας απασχολεί σήμερα. Είναι κατάλληλη στιγμή να δείτε τα πράγματα σφαιρικά αλλά κυρίως με την αντικειμενική και ρεαλιστική σας ματιά.

Παρθένος

Η επικοινωνία θέλει ευελιξία σήμερα. Ανεξάρτητα την τάση ή την επιθυμία σας καλό θα ήταν να μην πάτε τα πράγματα στα άκρα και να σεβαστείτε την ιδιαιτερότητα της ημέρας. Με τακτ και διαλλακτικότητα.

Ζυγός

Πράγματα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα σήμερα μπορεί να βαρύνουν περισσότερο τους ώμους σας. Αρχίστε σιγά σιγά να παίρνετε τον έλεγχο της κατάστασης και είναι σίγουρο πως θα βρείτε την άκρη του κουβαριού.

Σκορπιός

Μνήμες από το παρελθόν μπορεί να έρθουν σήμερα στο προσκήνιο αφήνοντας όχι απαραίτητα μια ευχάριστη αίσθηση. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να εστιάσετε σε ότι έχετε κερδίσει και να το χρησιμοποιήσετε ως μια πολύτιμη εμπειρία για το παρόν και το μέλλον.

Τοξότης

Αμφιβολίες ή ανασφάλειες μπορεί να κινητοποιηθούν σήμερα κυρίως από την έλλειψη εμπιστοσύνης στις ικανότητές σας παρά από την αντικειμενική κατάσταση που υπάρχει γύρω σας. Χαλαρώστε και προχωρήσετε με αργούς ρυθμούς.

Αιγόκερως

Η επιμονή και το πείσμα μπορεί να σας κυριεύσουν σήμερα, κάτι το οποίο χρειάζεται να το ελέγξετε κατά πόσο θα είναι παραγωγικό. Ωστόσο ένας σχετικός επανέλεγχος και η πειθαρχία σας θα είναι εποικοδομητικές ενέργειες από μέρους σας.

Υδροχόος

Ευκαιρίες έρχονται σήμερα και η δημιουργική σας φαντασία είναι πολύ ενεργή. Κάντε τις απαραίτητες κινήσεις εκμεταλλευόμενη/ος τις ικανότητές σας και μην σπαταληθείτε σε άσκοπες ενέργειες.

Ιχθύες

Σήμερα ανεξάρτητα τα εξωτερικά γεγονότα και ερεθίσματα εσείς χρειάζεται να δώσετε χώρο και χρόνο σε κάτι που θέλετε να αναπτυχθεί. Η πίστη στην διαδικασία και στην εξέλιξη είναι σημαντική.  

 

Διαβάστε επίσης:

Τα 3 ζώδια που δέχονται τον εαυτό τους ακριβώς όπως είναι

Τα 3 ζώδια που θα δυσκολέψει ο ανάδρομος Ερμής

Τα 4 τυχερά ζώδια που θα μείνουν ανεπηρέαστα από την Μπλέ Σελήνη

 

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση