ΖΩΔΙΑ

Ζώδια σήμερα 28/09/2020: Αστέρι

Photo by Tracey Hocking on Unsplash

Όλα μπαίνουν σε μία σειρά.

Κριός

Κάτι φαίνεται πως ολοκληρώνεται ή έχει κάνει πια τον κύκλο του και δεν μπορεί να σας δώσει κάτι παραπάνω. Κάτι νέο είναι στα σκαριά, εκμεταλλευτείτε τον κοινωνικό σας κύκλο.

Ταύρος

Ο παρορμητισμός δεν είναι βοηθητικός σήμερα στις δράσεις σας. Γνωρίζετε πολύ καλά πόσο σημαντική είναι η αναμονή για την ολοκλήρωση μιας κατάστασης, οπότε δεν είναι κάτι άγνωστο για εσάς.

Δίδυμοι

Καλή ημέρα για οτιδήποτε έχει δημιουργικό χαρακτήρα. Μπορείτε ακόμη και να πειραματιστείτε με κάτι νέο που μπορεί να σας κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Καρκίνος

Σήμερα ξέρετε που πατάτε και προς ποια κατεύθυνση βαδίζετε. Είναι σημαντικό να είστε σε επαφή με την πραγματικότητα ανεξάρτητα τις φορτίσεις που κινητοποιούνται.

Λέων

Έχετε την γνώση και έχετε κάνει τον απαραίτητο σχεδιασμό. Δράστε κατά περίπτωση και έχετε εμπιστοσύνη στις ικανότητές σας.

Παρθένος

Δεν είναι εύκολη ημέρα για πράγματα τα οποία σχετίζονται με νομικές υποθέσεις και γενικότερα με θέσεις κύρους. Γενικότερα έχετε τον νου σας σήμερα και μην χαλαρώσετε.

Ζυγός

Μπορεί τα περισσότερα πράγματα να χρειάζεται να περάσουν από τα χέρια σας αλλά είναι και όλα στο χέρι σας σήμερα. Δυναμική ημέρα για ενέργειες.

Σκορπιός

Σήμερα χρειάζεται προσοχή στα βήματα σας μεταφορικά και κυριολεκτικά. Μην αφεθείτε σαν μαριονέτα στις επιθυμίες των άλλων αλλά εστιάστε στις δικές σας σκέψεις και ενέργειες.

Τοξότης

Έχετε πάρει τις αποφάσεις σας και μπορείτε να προχωρήσετε ανακαλύπτοντας καινούργιους στόχους. Πάντα με το χέρι στην καρδιά.

Αιγόκερως

Η στασιμότητα ή οι καθυστερήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα και εσείς δεν είναι πάντα στο χέρι σας να επισπεύσετε τις διαδικασίες. Προσοχή στα οικονομικά σήμερα.

Υδροχόος

Σήμερα τα πράγματα δεν γίνονται με τον ευκολότερο τρόπο και εσείς χρειάζεται να είστε προσεκτική στις κινήσεις σας, μεταφορικά και κυριολεκτικά.

Ιχθύες

Καλή ημέρα για να προχωρήσετε τα σχέδια και το πρόγραμμα σας. Ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία μπορούν να σας φέρουν ικανοποίηση και χαρά.

 

Διαβάστε επίσης:

Ποιον πρέπει να αποφύγετε, σύμφωνα με το ζώδιό σας

Τα 4 πιο αυταρχικά ζώδια που λατρεύουν να κάνουν υποδείξεις

Ποιο είναι το ζώδιό σας στο Κινέζικο Ωροσκόπιο;

 

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση