ΖΩΔΙΑ

Ποιον πρέπει να αποφύγετε, σύμφωνα με το ζώδιό σας

Photo by Velizar Ivanov on Unsplash

Δεν ταιριάζουμε όλοι με όλους και το έχουμε αποδεχθεί. Υπάρχουν άνθρωποι που δε μας ταιριάζουν και το καταλαβαίνουμε από την πρώτη στιγμή, ενώ για άλλους αργούμε. Ίσως, πάλι, τους γνωρίζουμε καλά, έχουμε δεθεί μαζί τους και δεν μπορούμε να παραδεχτούμε την πραγματικότητα.

Τι έχουν να πουν τα άστρα για αυτό;

Κριός (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου) – Ιχθύς (20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Οι πρώτοι του ζωδιακού κύκλου είναι υπερβολικά πρακτικοί για να ταιριάζουν με τους ευαίσθητους Ιχθείς. Θα χρειαστεί τεράστια προσπάθεια και από τους δύο για να συνυπάρξουν αρμονικά και, συνήθως, κανείς τους δε διατίθεται να κάνει αυτήν την προσπάθεια.

Ταύρος (21 Απριλίου – 20 Μαΐου) – Δίδυμος (21 Μαΐου – 21 Ιουνίου)

Οι Δίδυμοι είναι υπερβολικά θορυβώδεις κι εκδηλωτικοί για τους ήρεμους Ταύρους. Οι πρώτοι θα αισθάνονται παραμελημένοι, ενώ οι δεύτεροι δε θα μπορούν να διαχειριστούν την κατάσταση.

Καρκίνος (22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου) – Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου)

Ένα ακόμη ζεύγος που δεν ταιριάζει, είναι οι απόμακροι Αιγόκεροι από τους συναισθηματικούς Καρκίνους. Επειδή έχουν διαφορετικές ανάγκες για στοργή και τρυφερότητα, η σχέση τους είναι σχεδόν βέβαιο πως θα αποτύχει.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου) – Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου)

Οι Λέοντες ζητούν πολλά από τους ισορροπημένους Ζυγούς, οι οποίοι δεν πρόκειται να ικανοποιήσουν ποτέ τις επιθυμίες των Λεόντων. Κανείς τους δε θα υποχωρήσεις στις διαφωνίες, ενώ δεν υπάρχει τίποτα που θα τους συγκινήσει.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου) – Τοξότης (23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Οι τελειομανείς Παρθένοι και οι ονειροπόλοι Τοξότες είναι ένας συνδυασμός που οδηγεί στην καταστροφή. Είναι προτιμότερο εκείνοι που ανήκουν στα δύο αυτά ζώδια να μη συναντιούνται – ή, αν συναντιούνται, να μη μιλούν – ποτέ και για τίποτα.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου) – Υδροχόος (21 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου)

Έχουν πολλά κοινά αλλά είναι εξίσου πεισματάρηδες. Οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι μπορεί να κάνουν ο ένας τον άλλο να αισθανθεί άβολα, να τον μειώσει και να του τσακίσει το ηθικό, σε περίπτωση διαφωνίας, καθώς γνωρίζει πολύ καλά τι θα πει για να τον πληγώσει.

 

Διαβάστε επίσης:

Τα 4 ζώδια με το ισχυρότερο ένστικτο

Οι 4 πιο ευαίσθητοι του ζωδιακού κύκλου

Αυτά είναι τα πιο αποφασιστικά ζώδια

 

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση