ΖΩΔΙΑ

Ζώδια σήμερα 30/10/2020: Αντίσταση

Photo by Pâmela Lima on Unsplash

Επείγουσα ανάγκη για αλλαγή και αυθεντικοτητα.

Κριός

Οι προθέσεις σας μπορεί να είναι οι καλύτερες ωστόσο σήμερα χρειάζονται έργα και δράσεις οι οποίες να το αποδεικνύουν.

Ταύρος

Η σταθερότητα καθώς και η δύναμη σας προβάλλονται ακόμη και από το παρουσιαστικό σας. Το μόνο που χρειάζεται σήμερα είναι να προσεγγίσετε τον άλλον ή κάτι που σας απασχολεί με τον σωστό τρόπο.

Δίδυμοι

Δημιουργικές σκέψεις έρχονται σήμερα οι οποίες επιτρέπουν την μετάβαση σε μια κατάσταση η οποία θα είναι πιο αληθινή και περισσότερο οικεία για εσάς.

Καρκίνος

Υπάρχει ακρίβεια σκέψης και ο συγκεκριμένος στόχος, ωστόσο σήμερα είναι απαραίτητες η εγκράτεια και η αυτοσυγκράτηση στις κινήσεις σας.

Λέων

Η απογοήτευση για κάτι στην ζωή σας μπορεί να υπάρχει αυτήν την χρονική στιγμή αλλά είναι επίσης αλήθεια πως είστε σε θέση να κοιτάξετε αντικειμενικά τις καταστάσεις και να κρατήσετε την ελπίδα σας ζωντανή.

Παρθένος

Σήμερα ανοίξτε τα ματιά σας και κοιτάξτε τους ορίζοντες με μια πανοραμική ματιά. Πολλές μικρές καταστάσεις μπορεί να σας αποπροσανατολίσουν, γιαυτό παραμείνετε στην μεγάλη εικόνα.

Ζυγός

Ανανέωση μπορεί να υπάρξει αυτή την στιγμή σε σχέσεις, συνεργασίες ή φιλικές συναναστροφές. Η δύναμη και ο έλεγχος που μπορεί να ασκούν εξωτερικές προκλήσεις δεν είναι τόσο αντικειμενικά μεγάλη ώστε να τις αφήσετε να σας επηρεάσουν.

Σκορπιός

Η δεξιοτεχνία σας μαζί με την ικανότητα να αντιλαμβάνεστε τις καταστάσεις πριν εκδηλωθούν, είναι τα πλεονεκτήματα σας σήμερα. Εμπιστευτείτε την διαίσθηση σας.

Τοξότης

Δύσκολη στιγμή για δράσεις οι οποίες δεν έχουν έναν καλό σχεδιασμό και δεν έχετε υπολογίσει όλες τις παραμέτρους. Θέματα ιδιωτικής ζωής και οτιδήποτε σας δίνει χαρά χρειάζονται ευελιξία από μέρους σας.

Αιγόκερως

Η δημιουργικότητά σας είναι έντονη σήμερα κυρίως σε επικοινωνιακά θέματα, ωστόσο παραμείνετε πραγματίστρια/στής και αφιερωθεί τα στον στόχο σας.

Υδροχόος

Η ανανέωση σήμερα έρχεται μέσα από κινήσεις τις οποίες θα κάνετε λόγω της ευρηματικότατα και οξυδέρκειας σας. Παραμείνετε ενεργή/ός σε αυτή την κατεύθυνση.

Ιχθύες

Το υπερβολικό συναίσθημα δεν είναι καλός σύμμαχος στο πρόγραμμα της ημέρας σας. Αντιθέτως η διαίσθηση σας θα σας αποτρέψει από ενέργειες οι οποίες δεν θα σας οδηγήσουν εκεί που θέλετε.

 

Διαβάστε επίσης:

Τα 4 ζώδια που θεωρούν ότι οι κανόνες είναι για να σπάνε

Τα 4 ζώδια που θα έχουν παιδική ψυχή, όσα χρόνια κι αν περάσουν

Aν ανήκετε στα παρακάτω ζώδια, καλό είναι να αποφύγετε τους Σκορπιούς