ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που θεωρούν ότι οι κανόνες είναι για να σπάνε

Photo by mikoto.raw from Pexels

«Τα καλά παιδιά πάνε στον Παράδεισο, τα κακά παιδιά πάνε όπου θέλουν», είναι το σύνθημά τους. Εκείνοι που ανήκουν στα παρακάτω 4 ζώδια δε συμβιβάζονται με κανέναν και τίποτα, πηγαίνουν κόντρα στους κανόνες και αρνούνται να προσαρμοστούν στα καλούπια της κοινωνίας.

Κριός (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)

Ανταγωνιστικοί, παρορμητικοί και επιθετικοί, οι Κριοί δεν έχουν καθόλου υπομονή. Θα πουν αυτό που σκέφτονται χωρίς να ενδιαφερθούν για τις συνέπειες, θα τολμήσουν να κάνουν το ακατόρθωτο, θα παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις για να περάσει το δικό τους.

Δίδυμος (21 Μαΐου – 21 Ιουνίου)

Οι λέξη κανόνας είναι άγνωστη στους Διδύμους. Προτιμούν να δοκιμάζουν νέα πράγματα και να αποκτούν εμπειρίες, παρά να πηγαίνουν μαζί με το σύνολο. Θέλουν να ζουν την κάθε στιγμή σαν να είναι η τελευταία, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει πως οι συνέπειες θα είναι καταστροφικές.

Τοξότης (23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Είναι αδύνατο να ακολουθήσουν τους κανόνες. Ο λόγος για τους Τοξότες που αισθάνονται πως περιορίζονται όταν δέχονται υποδείξεις. Κάνουν ό,τι έχουν στο μαυλό τους, δε φοβούνται κανέναν και τίποτα.

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου)

Οι Υδροχόοι είναι επαναστάτες και θα παραμείνουν μέχρι το τέλος. Κυβερνήτης τους, άλλωστε, είναι ο Ουρανός, ο πλανήτης που συμβολίζει τις ριζικές αλλαγές και τη επανάσταση. Δε φοβούνται να πάνε κόντρα στα πάντα, δεν ακολουθούν οδηγίες και δεν ενδιαφέρονται για όσα θα ακολουθήσουν.

 

Διαβάστε επίσης:

Τα 3 ζώδια που θα σας βγάλουν από τη ζωή τους, αν τολμήσετε να τα πληγώσετε

Τα 3 ζώδια που βάζουν τις ανάγκες των άλλων πάνω από τις δικές τους

 

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση