NEED TO KNOW

Τέλος τα πάρτι στις κρατήσεις Airbnb – Στόχος ο περιορισμός μετάδοσης του κορονοϊού

πηγή: Instagram #maximalistdecor

Η Airbnb πραγματοποιεί ορισμένες αλλαγές με στόχο να βοηθήσει στον περιορισμό μετάδοσης του κορονοϊού. Για τον λόγο αυτό, προχώρησε σε μια παγκόσμια απαγόρευση των πάρτι για όλα τα μέρη και καταλύματα. Αυτό περιλαμβάνει ένα ανώτατο όριο χωρητικότητας 16 επισκεπτών ενώ η απαγόρευση ισχύει «επ ‘αόριστον μέχρι νεωτέρας», σύμφωνα με την εταιρεία.

Η εταιρεία σημειώνει ότι τα «μη εξουσιοδοτημένα πάρτι» ήταν πάντα αντίθετα με τους κανόνες της, παρόλο που προηγουμένως επέτρεπε στους οικοδεσπότες στην πλατφόρμα της να εξουσιοδοτούν επιλεκτικά μικρά πάρτι ανάλογα με τη δική τους εκτίμηση, δεδομένου του μεγέθους του σπιτιού και του αν ενοχλείται η γύρω γειτονιά.

Η Airbnb προχώρησε και στην αφαίρεση από τα εργαλεία αναζήτησης συγκεκριμένες επιλογές, που ενθαρρύνουν τη χρήση καταχωρίσεων ως χώρων πάρτι. Ταυτόχρονα, πρόσθεσαν επίσης μια πολιτική που απαιτεί τόσο οι οικοδεσπότες όσο και οι επισκέπτες να ακολουθούν τις οδηγίες της τοπικής υπηρεσίας υγείας, σχετικά με τα μέτρα πρόληψης κατά του κορονοϊού.

Όσον αφορά τις λεπτομέρειες, η οδηγία απαγορεύει ρητά τα πάρτι σε όλες τις μελλοντικές κρατήσεις και προσθέτει το όριο των 16 ατόμων. Η Airbnb εργάζεται για τη δημιουργία κάποιου είδους διαδικασίας εξαίρεσης για ξενοδοχεία boutique και άλλες παρόμοιες ιδιότητες, που κάνουν χρήση της πλατφόρμας της για κρατήσεις. Εν τω μεταξύ, εργάζεται σε μια διαδικασία για την ενημέρωση των επισκεπτών σχετικά με τους νέους κανόνες και ότι θα υπάρξουν νομικές κυρώσεις εάν διαπιστωθεί ότι παραβιάζουν τον περιορισμό.

 

Διαβάστε επίσης:

Airbnb βίλα στη Florida μας μεταφέρει στην ταινία “Harry Potter

Airbnb: Οι ιδιοκτήτες σπιτιών οδεύουν στην πώληση των ακινήτων τους λόγω κορονοϊού

Τι μπορεί να αναβαθμιστεί και τι όχι σε ένα ενοικιαζόμενο σπίτι

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση