«Εσείς γιατί είστε χαρούμενοι σήμερα;»: Μία σειρά βίντεο μας θυμίζει πως η ευτυχία βρίσκεται στα πιο απλά πράγματα | Portraits
NEED TO KNOW

«Εσείς γιατί είστε χαρούμενοι σήμερα;»: Μία σειρά βίντεο μας θυμίζει πως η ευτυχία βρίσκεται στα πιο απλά πράγματα

Photo by Andrea Piacquadio from Pexels

Μένουμε σπίτι, πιεζόμαστε από παντού και κάθε μέρα μοιάζει ίδια με την προηγούμενη. Ο χρόνος δεν περνάει και, ας το παραδεχτούμε, συχνά αισθανόμαστε πως βρισκόμαστε σε αδιέξοδο.

Υπάρχουν, όμως, τόσοι λόγοι να είμαστε χαρούμενοι. Σήμερα, ξυπνήσαμε το πρωί στο σπίτι, υγιείς. Είπαμε «καλημέρα» στην οικογένειά ή το κατοικίδιό μας, μπορεί να είδαμε ένα ωραίο βίντεο στο YouTube ή να χαμογελάσαμε από κάτι αστείο που θυμηθήκαμε. Κι αν δε βρίσκουμε κανέναν λόγο, ας ψάξουμε λίγο καλύτερα.

Ο λογαριασμός του Instagram με όνομα @onereason.uk είναι εδώ για να μας θυμίσει πως τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή, είναι τόσο απλά. Με μία σειρά βίντεο, μάλιστα, μας βοηθά να εκτιμήσουμε όλα αυτά που έχουμε.

Τυχαίοι περαστικοί απαντούν στην ερώτηση «Γιατί είσαι χαρούμενος σήμερα;».

Ένας νεαρός, ήταν ευτυχισμένος γιατί κάνει βόλτα στο πάρκο και βλέπει σκύλους. Ένας πατέρας, θα επέστρεφε σπίτι και θα έβλεπε τη δίχρονη κόρη του. Μία γυναίκα εργαζόταν την Κυριακή, κι όμως χαμογέλασε γιατί η μέρα ήταν ηλιόλουστη.


«Είμαστε σε lockdown, αλλά τουλάχιστον μπορώ να βγω έξω και να περπατήσω με φίλους κι αυτό με κάνει χαρούμενη», είπε κάποια που έκανε τη βόλτα της.


«Αυτήν την εβδομάδα έβαλα σε προτεραιότητα την ψυχική μου υγεία κι έθεσα όρια μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής ζωής», μία άλλη.


Πάντα υπάρχουν λόγοι να είμαστε χαρούμενοι. Στο χέρι μας είναι να τους ανακαλύψουμε!

 

Διαβάστε επίσης:

Η καραντίνα θα περάσει πιο εύκολα αρκεί να κάνουμε ένα απλό πράγμα

Ο λόγος που δεν πρέπει ποτέ να χάνουμε το γέλιο μας

Τι να κάνετε για να μη χάσετε την αισιοδοξία σας κατά τη διάρκεια της πανδημίας;

 

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση