Τι να κάνετε αν επιθυμείτε μια πιο ζεστή ατμόσφαιρα στο σπίτι | Portraits
HOUSE & GARDEN

Τι να κάνετε αν επιθυμείτε μια πιο ζεστή ατμόσφαιρα στο σπίτι

Photo by Alisa Anton on Unsplash

Όσο οι μέρες προχωρούν ο καιρός αρχίζει να γίνεται πιο χειμωνιάτικος. Η παραμονή στο σπίτι δημιουργεί περισσότερο την ανάγκη για μία πιο ζεστή και cozy ατμόσφαιρα μέσα σε αυτό.

Οι πλούσιες υφές όπως οι κουβέρτες του καθιστικού, τα χαλιά και τα βαθιά χρώματα σίγουρα μπορούν να ενισχύσουν αυτή την αίσθηση. Δείτε παρακάτω τι επιλογές έχετε για να προετοιμάσετε το σπίτι για το χειμώνα:

Κλινοσκεπάσματα

Προσθέστε όσο το δυνατόν περισσότερα μαξιλάρια, επενδύστε στην πιο μαλακή κουβέρτα ή πάπλωμα και κάντε το κρεβάτι σας έτοιμο να υποδεχτεί το χειμώνα. Ο καλός ύπνος είναι απαραίτητος για την υγεία, γι’ αυτό καλό θα ήταν να επιλέξετε υφάσματα φιλικά προς το δέρμα. Τα βαμβακερά είναι μια από τις πιο ασφαλές και σίγουρες λύσεις.

Ζεστός φωτισμός

Αποφύγετε τα έντονα λευκά φώτα γιατί είναι αρκετά ψυχρά. Χρησιμοποιήστε ζεστά, κίτρινα χρώματα για να κάνετε το δωμάτιό σας να φαίνεται άνετο με μια ήρεμη, χαλαρή ατμόσφαιρα.

Προσθέστε ένα χαλί

Τίποτα δεν εκπέμπει περισσότερη ζεστασιά όπως ένα vintage χαλί, με ψηλό πέλος. Εντάξτε το στο σαλόνι σας και απολαύστε τη γοητεία του παλιού κόσμου για να κάνετε το δωμάτιό σας να δείχνει πιο ζεστό και ολοκληρωμένο.

Ξύλινο έπιπλο

Το ξύλο προσθέτει μια ζεστή, φιλόξενη πινελιά στο σπίτι. Ενσωματώστε αντικείμενα από αυτό το υλικό για να θερμάνετε περισσότερο την ατμόσφαιρα.

Προσθέστε φυτά εσωτερικού χώρου

Τα φυτά εσωτερικού χώρου φωτίζουν αμέσως το σπίτι σας και προσθέτουν φρεσκάδα και ζωντάνια. Προσθέστε τα στο καθιστικό, το χολ, την είσοδο ή σε οποιοδήποτε άλλο «γυμνό» σημείο.