ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ

Ο Νίκος Κακλαμανάκης στο πλευρό της Σοφίας Μπεκατώρου: Πρέπει να μπει τέλος στην ομερτά

Νίκος Κακλαμανάκης
πηγή: Instagram @nikoskaklamanakis

Ένας ακόμη κορυφαίος αθλητής έρχεται να σταθεί στο πλευρό της Σοφίας Μπεκατώρου. Ο Νίκος Κακλαμανάκης δήλωσε στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» του Open την αμέριστη συμπαράστασή του στην Ολυμπιονίκη, τονίζοντας πως παράγοντες της Ομοσπονδίας «απειλούσαν παιδιά» για να διατηρήσουν τη σιωπή τους.

«Από τα 19 μου έλεγα ότι η Ομοσπονδία είναι κράτος εν κράτει», είπε ενώ τόνισε πως «πρέπει να μπει ένα τέλος στην ομερτά».

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Αντώνης Δημητρακόπουλος, ο οποίος για μία ακόμη φορά υπογράμμισε ότι δεν γνώριζε όσα κατήγγειλε η Σοφία Μπεκατώρου.

«Δηλώσαμε συγκλονισμένοι… Έχω κόρη στην ηλικία της Σοφίας, είναι αθλήτρια και συμμετείχε σε αποστολές. Είμαι ιδιαίτερα συγκλονισμένος. Τώρα, δεν είχαμε καμία ένδειξη, καμία καταγγελία, κανέναν ψίθυρο ότι μπορεί να συμβαίνουν αυτά στην Ομοσπονδία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με την πρώτη ανακοίνωση της Ομοσπονδίας, η οποία προκάλεσε την οργή της κοινής γνώμης, είπε πως δεν υπήρξε καμία πρόθεση για την υποβάθμιση αυτού που συνέβη. Παράλληλα, εξήγησε πως μόλις έγινε γνωστό το όνομα του φερόμενου ως δράστη, η Ομοσπονδία «άμεσα ζήτησε και έλαβε την παραίτησή του».

 

Διαβάστε επίσης:

Άννα Κορακάκη: Αυτοί που θα πρέπει να κοιμούνται και να ξυπνάνε με τον φόβο είναι οι θύτες

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η Σοφία έσπασε με γενναιότητα την αλυσίδα του φόβου και της σιωπής»

H Σοφία Μπεκατώρου μίλησε για την σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη: Του είπα όχι, του επανέλαβα ότι δεν θέλω να προχωρήσω, όμως δε σταμάτησε

 

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση