ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ

Παναγιώτα Βλαντή: Με παρενόχλησε σεξουαλικά ο άνθρωπος που κατήγγειλαν η Τζενη Μπότση και η Αγγελική Λάμπρη

Παναγιώτα Βλαντή: Με παρενόχλησε σεξουαλικά ο άνθρωπος που κατήγγειλαν η Τζενη Μπότση και η Αγγελική Λάμπρη
πηγή: Instagram @panagiotavlantiofficial

«Είμαι κι εγώ θύμα παρενόχλησης», αποκάλυψε η Παναγιώτα Βλαντή, μιλώντας στην εκπομπή Πάμε Δανάη. Η ηθοποιός δήλωσε ότι την παρενόχλησε σεξουαλικά ο άνθρωπος για τον οποίο μίλησαν η Τζένη Μπότση και η Αγγελική Λάμπρη.

 

«Είναι παραγεγραμμένο το αδίκημα. Βγήκαμε τώρα να μιλήσουμε γιατί ήταν η κατάλληλη στιγμή. Ήταν εξαιρετικά δύσκολο να το κάνουμε. Κάποιοι άνθρωποι από το δικό μου περιβάλλον το ήξεραν. Η οικογένειά μου δεν το γνώριζε. Μέχρι την ανάρτηση που έκανα στο διαδίκτυο δεν γνώριζε η οικογένειά μου τι μου είχε συμβεί. Μου ήταν δύσκολο να το πω στον μπαμπά μου και τον σύντροφό μου», εκμυστηρεύτηκε.

 

«Στην πορεία πήρε μια τροπή το πράγμα που δεν γινόταν να μη ταχθώ με αυτά τα κορίτσια. Γιατί ζήσαμε το ίδιο πράγμα. Το ότι είναι παραγεγραμμένο το αδίκημα δεν σημαίνει ότι δεν έγινε. Είμαστε εδώ για να ακουστούμε και να προφυλάξουμε κάποιους ανθρώπους. Δεν θέλουμε να εκδικηθούμε κανέναν, αλλά να απομονωθούν κάποιοι άνθρωποι», πρόσθεσε.

 

«Είναι πάρα πολύ δύσκολο να το διαχειριστείς όλο αυτό. Έχουμε οικογένεια, φίλους, κάποιες κυρίες έχουν παιδιά. Υπάρχει πόνος, θυμός, θλίψη και πιο πολύ ανακούφιση γιατί τώρα αυτό πήρε δρόμο. Εμπιστεύομαι τη δικαιοσύνη και εύχομαι να πάνε όλα καλά», είπε η ηθοποιός, ενώ υπογράμμισε πως «πρέπει να μιλάμε και να πολεμήσουμε το φαινόμενο».

 

«Ο χώρος μας έχει πολύ φως. Πρέπει να αγωνιστούμε για να λάμψη η έντιμη πλευρά της δουλειάς μας. Για λίγους δεν πρέπει να σβήσει το φως του θεάτρου. Είναι λίγοι και είμαστε χιλιάδες», είπε η Παναγιώτα Βλαντή.


Διαβάστε επίσης:

 

«Κουβαλάω πάνω μου την ενοχή όλων των ανθρώπων»: Ο Δημήτρης Μοθωναίος για τη σεξουαλική κακοποίηση που δέχθηκε ως παιδί

 

«Αυτός πρέπει να με φοβάται»: Ο Βασίλης για την κακοποίηση που υπέστη στα 15 του από γνωστό θεατράνθρωπο

 

H Τζένη Μπότση και η Αγγελική Λάμπρη έσπασαν τη σιωπή τους: Είμαστε πλέον 14 γυναίκες και έπεται συνέχεια

 

 

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση