ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ

Αλεξάνδρα Ταβουλάρη κατά του Γιώργου Κιμούλη: «Αναγκάστηκα να πάρω χάπια»

Αλεξάνδρα Ταβουλάρη
πηγή: instagram @alexandra_tavoulari

Η καταγγελία της Ζέτας Δούκα κατά του Γιώργου Κιμούλη, για απαράδεκτη συμπεριφορά με άσκηση βίας, στάθηκε αφορμή και για άλλες ηθοποιούς, να πουν ότι βιώσαν και εκείνες τραυματικές εμπειρίες μαζί του.

Μετά την Κατερίνα Γερονικολού, την Ευδοκία Ρουμελιώτη και τη Φαίη Ξυλά, μία ακόμη ηθοποιός καταγγέλλει τον Γιώργο Κιμούλη. Η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, περιέγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, τον τρόπο που της συμπεριφέρθηκε ο γνωστός ηθοποιός στις πρόβες μιας παράστασης, υποστηρίζοντας ότι χρειάστηκε να πάρει και χάπια για να αντέξει την ψυχολογική πίεση που της ασκούσε.

«Θέλω να πω κι εγώ ένα δυνατό φτάνει πια, μετά το θαρραλέο βήμα που έκανε η Ζετα! Υπήρξα κι εγώ τρομοκρατημένη, φοβισμένη, γεμάτη αμφιβολίες για τον ίδιο μου τον εαυτό και για την υποκριτική μου ικανότητα και η πηγή όλων αυτών των αισθημάτων στον εργασιακό μου χώρο ήταν ο ίδιος άνθρωπος, ο Γιώργος Κιμούλης.

Η συνεργασία μας ωστόσο δεν πραγματοποιήθηκε γιατί σχεδόν μια εβδομάδα πριν την πρεμιέρα της παράστασης, σε ένα απο τα πολλά ξεσπάσματα που είχε απέναντι μου, συλλογίστηκα πώς θα ήταν δυνατόν να συνεχίσω να συνεργάζομαι με έναν τόσο απρόβλεπτο, οξύθυμο και χειριστικό άνθρωπο που θα συνέχιζε να με βλάπτει ψυχικά για μια ολόκληρη σεζόν και αποχώρησα. (τις τελευταίες μέρες της συνεργασίας μας αναγκάστηκα να πάρω χάπια για το στομάχι για να μπορώ να στέκομαι όρθια στην πρόβα).

Μιλάω τώρα γιατί τώρα είναι η σωστή στιγμή, γιατί τώρα δεν είμαι μόνη μου, τώρα δεν φοβάμαι να το εκφράσω γιατί πάντα σκεφτόμουν οτι θα υπάρξει η ιδανική στιγμή που θα μπει ένα τέλος σε όλες αυτές τις ιστορίες γυναικών, συναδέλφων που έχουν υποφέρει απο την τυραννία ενός και μόνο ανθρώπου. Μιλάω για να τελειώσει αυτή η εποχή. #nowisourtime», έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

 

Διαβάστε επίσης:

Ζέτα Δούκα: Η ηθοποιός κατήγγειλε το Γιώργο Κιμούλη για ψυχολογική, λεκτική και σωματική βία

Κατερίνα Γερονικολού: Μετά τη Ζέτα Δούκα, καταγγέλλει το Γιώργο Κιμούλη για εκφοβισμό – Η απάντηση του ηθοποιού

Ευδοκία Ρουμελιώτη για Γιώργο Κιμούλη: Το bullying που έχω υποστεί δεν θα το ξεπεράσω ποτέ

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση