NEED TO KNOW

Ιβάνκα Τραμπ: Και τώρα, τι;

πηγή: Instagram @ivankatrump

H ήττα του Ντόναλντ Τραμπ στις αμερικανικές εκλογές έχει διπλή σημασία για την κόρη του, Ιβάνκα. Πρώτον, χάνει τον τίτλο της «Πρώτης Κόρης». Δεύτερον, μένει άνεργη.

Όσο ήταν Πλανητάρχης ο πατέρας της, η Ιβάνκα εργαζόταν ως «Προεδρική σύμβουλος» και επικεντρωνόταν κυρίως «στην ενδυνάμωση των γυναικών και των οικογενειών τους στον τομέα της οικονομίας και της εκπαίδευσης, στη δημιουργία θέσεων εργασίας, στην οικονομική ανάπτυξη μέσω της εξέλιξης του εργατικού δυναμικού, της εξάσκησης δεξιοτήτων και της επιχειρηματικότητας».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ivanka Trump (@ivankatrump) στις


Νωρίτερα, «επέβλεπε την ανάπτυξη και τα κέρδη» της οικογενειακής μεσιτικής επιχείρησης, Trump Organization, και διατηρούσε εταιρεία ρούχων. Εμφανιζόταν, επίσης, ως κριτής στο ριάλιτι του Ντόναλντ Τραμπ, The Apprentice.

Ο ρόλος της, όμως, στην κυβέρνηση και το γεγονός πως ολόκληρη η ζωή της είναι άρρηκτα συνδεδεμένη μ’ εκείνη του πατέρα της, μας κάνουν να αναρωτηθούμε: Και τώρα, τι;

Το πιθανότερο είναι να συνεχίσει να εργάζεται στην Trump Organization. Ίσως, όμως, να μην είναι το καλύτερο μέρος – όχι μόνο για την ίδια, αλλά για οποιονδήποτε. Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Εισαγγελέας της Νέας Υόρκης στην Guardian, πρόκειται να πραγματοποιηθεί «περίπλοκη οικονομική έρευνα» εξαιτίας των χαμηλών φόρων που πλήρωνε ο Ντόνταλντ Τραμπ στο κράτος.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ivanka Trump (@ivankatrump) στις


Δύσκολη φαίνεται να είναι και η επιστροφή στο χώρο της μόδας. Από τον Ιούλιο του 2018, το fashion brand της έχει κλείσει εξαιτίας, όπως είχε πει, «της δουλειάς που κάνω εδώ στην Ουάσινγκτον». Ήδη από το 2017, όμως, η Nordstrom και ο Neiman Marcus είχαν λήξει τη συνεργασία τους μαζί της λόγω «κακής απόδοσης». Υπήρξε, μάλιστα, και μία καμπάνια απευθυνόμενη προς τα διαδικτυακά καταστήματα, ζητώντας να μποϊκοτάρουν τα ρούχα της.

Φημολογείται πως η Ιβάνκα Τραμπ μπορεί να μπει στο χώρο της τηλεόρασης, με το αμερικανικό περιοδικό ΟΚ! να υποστηρίζει πως ολόκληρη η οικογένεια δέχεται προτάσεις για ριάλιτι σόου.

«Μην ξεχνάτε πως έτσι έγιναν σταρ αυτοί οι άνθρωποι. Εμφανίζονταν στο Celebrity Apprentice δίπλα στον πατέρα τους, Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος έκανε την Ιβάνκα, τον Ντόναλντ Τζούνιορ και τον Έρικ τηλεοπτικούς αστέρες», εξήγησε το έντυπο. «Η επιστροφή των παιδιών στην τηλεόραση δε θα έπρεπε να μας εκπλήξει, ούτε και το γεγονός πως η Ιβάνκα είναι εκείνη που δέχεται τις περισσότερες προτάσεις. Έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον ακόμη κι από το Dancing With The Stars».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ivanka Trump (@ivankatrump) στις


Ό, τι κι αν αποφασίσει να κάνει, τελικά, θα είναι σε καλύτερη κατάσταση από την πλειονότητα των Αμερικανών πολιτών που έχασαν τις δουλειές τους λόγω της πανδημίας. Αποκαλύφθηκε πως, μαζί με το σύζυγό της, το 2019 κέρδισαν έως 157,020,085 δολάρια.

 

Διαβάστε επίσης:

Melania και Ivanka Trump: Η περίπλοκη σχέση των πιο σημαντικών γυναικών στη ζωή του Πλανητάρχη

Οι δισεκατομμυριούχοι των ΗΠΑ κέρδισαν 1 τρισ. δολάρια κατά τη διάρκεια της προεδρίας του Τραμπ

Κάμαλα Χάρις: Αλλαγή παραδείγματος – Νέο ισχυρό γυναικείο πρότυπο

 

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση