ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ

Κατερίνα Τσάβαλου: Έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση – Πάθαινα κρίσεις πανικού πάνω στη σκηνή από την ψυχολογική βία

Κατερίνα Τσάβαλου: Έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση - Πάθαινα κρίσεις πανικού πάνω στη σκηνή από την ψυχολογική βία
πηγή: Facebook

Μιλώντας στην εκπομπή Μεσάνυχτα, η Κατερίνα Τσάβαλου αποκάλυψε ότι έχει υποστεί σεξουαλική παρενόχληση στο ξεκίνημα της καριέρας της κι εκφοβισμό, εξαιτίας του οποίου πάθαινε κρίσεις πανικού.

«Έχω έρθει αντιμέτωπη με σεξουαλική παρενόχληση, όπως και πολλοί. Στα ξεκινήματά μου αλλά και πιο μετά και το θεωρώ αδιανόητο ένας άνθρωπος να χρησιμοποιεί την ιδιότητά του για αυτό. Τον ξέρετε και το χειρότερο είναι ότι ήμουν σε μία παράσταση, όπου έπαιζα με κρίσεις πανικού όχι από σεξουαλική παρενόχληση αλλά από πολύ κακή συμπεριφορά πάνω στη σκηνή, κάτω από τη σκηνή. Ήταν ο επικεφαλής κι έκανε διάφορους ήχους. Κι εκτός σκηνής γίνονταν πολύ άσχημα πράγματα. Έμεινα μέχρι το τέλος της παράστασης σαν επαγγελματίας αλλά πάθαινα κρίσεις πανικού πάνω στη σκηνή, μούδιαζαν όλα κι άσπριζα και έλεγα παράλληλα την προσευχή μου», είπε.

Υπογράμμισε, έπειτα, πως με το συγκεκριμένο άνθρωπο δε μιλάει παρά μόνο μέσω δικηγόρου – ακόμη κι όταν ήρθε η ώρα να πάρει τα χρήματά της, μετά την ολοκλήρωση της παράστασης. Ωστόσο, αν γινόταν παράσταση κι εκείνος ήταν απλώς μέλος, χωρίς καμία εξουσία, «θα πήγαινα», τόνισε η ηθοποιός.

 

Διαβάστε επίσης:

Αλεξάντρια Οκάσιο – Κορτέζ: Η Αμερικανίδα Βουλευτής αποκάλυψε πως έχει δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση

Φαίη Κοκκινοπούλου: «Με τη Ζέτα» ξεκάθαρα και χωρίς αστερίσκους

Ο Δήμος Μούτσης είναι ο συνθέτης που κατήγγειλε η Λυδία Σέρβου ότι την κυνηγούσε γυμνός στα 15 της

 

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση