ΖΩΔΙΑ

Τα 3 υπερευαίσθητα ζώδια που προσπαθούν να το κρύψουν

Photo by Jude Beck on Unsplash

Είναι τρομερά ευαίσθητοι, αλλά τους αρέσει να φορούν το «σκληρό» τους προσωπείο. Ντροπαλοί και συναισθηματικοί, κάνουν ό, τι περνά από το χέρι τους για να μας πείσουν πως δεν τους ενδιαφέρει κανείς και τίποτα, πως δεν πληγώνονται ποτέ.

Σε ποια ζώδια ανήκουν;

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Φαίνονται άτρωτοι και είναι περήφανοι, όμως εύκολα θα ενοχληθούν από κάτι που θα πούμε ή θα κάνουμε. Θέλουν διαρκή επιβεβαίωση και αγάπη, το εγώ τους αναζητά συνέχεια τροφή. Φαίνονται σίγουροι και γεμάτοι αυτοπεποίθηση, όμως η πραγματικότητα διαφέρει.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Ενδιαφέρονται για εμάς και δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο για τους Παρθένους, από το να αισθάνονται χρήσιμοι. Το πρόβλημα είναι πως, πολλές φορές, αισθάνονται την υποχρέωση να μας βοηθήσουν κι όταν εμείς δεν τους έχουμε ανάγκη, πληγώνονται. Δε θα μας το πουν ποτέ, όμως.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου)

Οι Αιγόκεροι φαίνονται άνετοι, χαλαροί και δείχνουν πως δεν παίρνουν τίποτα στα σοβαρά. Πληγώνονται βαθιά, όμως, αν δείχνουμε πως τους υποτιμούμε. Θα είναι πάντα στο πλευρό μας και θα κάνουν τα πάντα για εμάς – αν όμως, δεν τους το ανταποδώσουμε, θα αισθανθούν προδομένοι.

 

Διαβάστε επίσης:

Τα 3 ζώδια που είναι ρομαντικά και προσπαθούν να το κρύψουν

Τα 3 λιγότερο ανεξάρτητα ζώδια σε μία σχέση

Οι πιο τοξικοί σύντροφοι ανήκουν σε αυτά τα ζώδια

 

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση