ΖΩΔΙΑ

Αυτός είναι ο πλανήτης που κυβερνά το ζώδιό σας

Photo by Greg Rakozy on Unsplash

Αστρολογία και επιστήμη, δεν πάνε μαζί. Τα ζώδιά μας, όμως, κυβερνώνται από πλανήτες που επηρεάζουν αρκετά χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς μας. Όταν αυτοί είναι ανάδρομοι, η ενέργειά μας επηρεάζεται – άλλοτε θετικά, άλλοτε όχι.

Κριός

Κυβερνών πλανήτης του Κριού είναι ο Άρης, ο οποίος επηρεάζει την επιθετικότητα, το πάθος, το θυμό και τα πρωτόγονα ένστικτά του.

Ταύρος

Τον Ταύρο κυβερνά η Αφροδίτη, η οποία ευθύνεται για την αγάπη που εκείνος τρέφει για την πολυτέλεια και την τρυφερότητα.

Δίδυμος

Οι ευφυείς και κυκλοθυμικοί Δίδυμοι κυβερνώνται από τον Ερμή, τον αγγελιαφόρο των αραιοελληνικών θεών. Σ΄ αυτόν οφείλονται οι απότομες αλλαγές της διάθεσής τους και οι επικοινωνιακές τους δεξιότητες.

Καρκίνος

Οι ευαίσθητοι του ζωδιακού κύκλου κυβερνώνται από τη Σελήνη, η οποία «παίζει» με τα συναισθήματα και τις συχνά παράλογες αντιδράσεις των Καρκίνων σε όσα ακούν και διαβάζουν.

Λέων

Οι Λέοντες χρωστούν την αυτοπεποίθησή τους στον Ήλιο, ο οποίος επηρεάζει το δυναμισμό και την ισχυρή τους θέληση.

Παρθένος

Στην αστρολογία, ο Ερμής κυβερνά και τους Παρθένους. Σε αυτόν οφείλεται η αγάπη τους για την τεχνολογία και η μαθηματική τους σκέψη.

Ζυγός

Κυβερνών πλανήτης των Ζυγών είναι η Αφροδίτη. Εκείνη επηρεάζει την αρμονία, τη χάρη, το στιλ και την καλλιέργειά τους.

Σκορπιός

Τον Σκορπιό κυβερνούν δύο πλανήτες, ο Πλούτωνας και ο Άρης. Ο πρώτος ευθύνεται για τη μυστικοπάθειά τους κι ο δεύτερος για τα επιθετικά τους ξεσπάσματα και τον εύθραυστο χαρακτήρα τους.

Τοξότης

Οι φιλόσοφοι του ζωδιακού κύκλου κυβερνώνται από τον Δία, στον οποίο χρωστούν τη δίχα τους για μάθηση, την αισιοδοξία και τη σπάταλή τους φύση.

Αιγόκερος

Οι εργατικοί και φιλόδοξοι Αιγόκεροι κυβερνώνται από τον Κρόνο. Αυτός είναι και ο λόγος που είναι τόσο πειθαρχημένοι και δεν έχουν κανένα πρόβλημα να οριοθετούν τις επιθυμίες τους.

Υδροχόος

Οι προοδευτικοί Υδροχόοι κυβερνώνται από τον Ουρανό και τον Κρόνο. Γι’ αυτό είναι τόσο συνεπείς στους κανονισμούς, σχεδιάζουν κάθε τους κίνηση και παραμένουν μοναδικοί.

Ιχθύς

Οι ονειροπόλοι του ζωδιακού κύκλου έχουν κυβερνήτες τον Ποσειδώνα και το Δία. Σε αυτούς χρωστούν τη δημιουργικότητα και την τεράστια περιέργειά τους.

 

Διαβάστε επίσης:

Τα ζώδια που δεν αντέχουν με τίποτα να εργάζονται από το σπίτι

Ποιο είναι το ζώδιό σας στο Κινέζικο Ωροσκόπιο;

Τα 3 ζώδια που θα σας βγάλουν από τη ζωή τους, αν τολμήσετε να τα πληγώσετε

 

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση