ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που θα σας βγάλουν από τη ζωή τους, αν τολμήσετε να τα πληγώσετε

Photo by Eric Ward on Unsplash

Είναι ηθικοί και αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους. Δεν θα μας μαχαίρωναν ποτέ πισώπλατα και απαιτούν το ίδιο από εμάς. Εκείνοι που ανήκουν στα παρακάτω τρία ζώδια δεν έχουν κανένα πρόβλημα να μας διαγράψουν από τη ζωή τους, αν τολμήσουμε να εκμεταλλευτούμε την καλοσύνη τους.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Οι Λέοντες είναι ίσως οι πιο ακέραιοι χαρακτήρες του ζωδιακού κύκλου. Ζητούν συγγνώμη όταν πρέπει, κάνουν το σωστό ακόμη κι αν αυτό σημαίνει πως θα στενοχωρηθούν, ενώ δεν θα μας προδώσουν ποτέ. Αυτό που θέλουν για αντάλλαγμα, είναι να τους είμαστε εξίσου αφοσιωμένοι.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου)

Οι Αιγόκεροι θέτουν ψηλά τον πήχη, είναι πρακτικοί και παραδοσιακοί. Θέλουν γύρω τους έμπιστους ανθρώπους, ειλικρινείς και «ανοιχτούς», που θα φερθούν εξίσου σωστά.

Ιχθύς (20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

«Μην κάνεις αυτό που δε θέλεις να σου κάνουν» είναι το motto τους και συμπεριφέρονται ανάλογα. Βάζουν πρώτα εμάς και μετά τον εαυτό τους, είναι ευγενικοί και πάντα προσπαθούν να δουν τα πράγματα από την πλευρά μας. Κάνουν θυσίες και τους αρέσει να είναι όλοι ευχαριστημένοι. Αν δουν, όμως, ότι όλα είναι μονόπλευρα, γυρνούν την πλάτη μια για πάντα.

 

Διαβάστε επίσης:

Τα 3 ζώδια που δέχονται τον εαυτό τους ακριβώς όπως είναι

Τα 3 ζώδια που θα δυσκολέψει ο ανάδρομος Ερμής

Τα 5 ζώδια που δεν είναι ειλικρινή στις σχέσεις τους

 

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση