ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που δεν αντέχουν με τίποτα να εργάζονται από το σπίτι

Έρευνα Randstad Hellas: Το 47% θα παραμείνει σε τηλεργασία και μετά την πανδημία – Μειωμένη η πρόθεση για νέες προσλήψεις
Photo by Thought Catalog on Unsplash

Το δεύτερο lockdwon ξεκινά σε λιγότερο από 24 ώρες, όμως οι περισσότεροι εργαζόμαστε από το σπίτι από την αρχή της εβδομάδας. Το κάναμε και το Μάρτιο, όμως οι περισσότεροι έχουμε διαγράψει εκείνη την περίοδο από τη μνήμη μας – σαν να μην έγινε ποτέ. Κάποιοι, αισθανόμαστε πιο άνετα από το χώρο μας. Δε χρειάζεται να ετοιμαζόμαστε το πρωί, μας αρέσει να είμαστε χαλαροί. Άλλοι, δεν μπορούν με τίποτα να γίνουν παραγωγικοί. Η τηλεργασία δεν τους ταιριάζει.

Σε ποια ζώδια ανήκουν;

Κριός (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)

Οι Κριοί δυσκολεύονται να παραμείνουν συγκεντρωμένοι για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ξεκινούν δυναμικά, αλλά σιγά – σιγά σταματούν να προσπαθούν. Στο γραφείο, όπου το περιβάλλον είναι ανταγωνιστικό, αλλά στο σπίτι χαλαρώνουν. Κάνουν συνέχεια διαλείμματα και η παραγωγικότητά τους φτάνει στο μηδέν.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Η προσοχή τους διασπάται εύκολα και την ώρα που θα έπρεπε να εργάζονται, μπορεί να κάνουν οτιδήποτε άλλο. Δεν μπορούν να πειθαρχήσουν σε ένα ωράριο, με αποτέλεσμα να ολοκληρώνουν τις υποχρεώσεις τους σε πολύ περισσότερο χρόνο από εκείνον που χρειάζονταν στο γραφείο.

Ιχθύς (20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Είναι σοβαροί και περνούν ώρες σκεπτόμενοι τους αγαπημένους τους. Συχνά, τους απασχολούν τα προβλήματα των άλλων και προσπαθούν να τα λύσουν, αντί να εργαστούν.

 

Διαβάστε επίσης:

Τα ζώδια που δεν αντέχουν τη μακρόχρονη δέσμευση

Το μεγαλύτερο κοπλιμέντο που μπορείτε να δεχθείτε, σύμφωνα με το ζώδιό σας

Tα κρυφά ταλέντα των ζωδίων

 

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση