ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που δεν μπορούν να διαχειριστούν το άγχος τους

Photo by Jake Melara on Unsplash

Το 2020 είναι μία χρονιά που μας έχει ταλαιπωρήσει. Πιεζόμαστε περισσότερο, το μέλλον μας είναι αβέβαιο και μας κυριεύει τι άγχος. Κάποιοι άνθρωποι, έχουν τη μοναδική ικανότητα να βγάζουν προς τα έξω τον καλύτερό τους εαυτό, όταν τα πράγματα δυσκολεύουν. Άλλοι, δεν μπορούν να το διαχειριστούν και με αυτούς θα ασχοληθούμε σήμερα.

Σε ποια ζώδια ανήκουν;

Ιχθύς (20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Ευγενικοί και χαμηλών τόνων, όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Ιχθύ λατρεύουν την ηρεμία τους. Όταν βρίσκονται σε καταστάσεις κρίσης πανικοβάλλονται, δεν μπορούν να σκεφτούν καθαρά και υπεραναλύουν τα πάντα. Το άγχος τους εξαντλεί.

Καρκίνος (22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Όπως οι Ιχθείς, έτσι και οι Καρκίνοι, είναι ιδιαίτερα συναισθηματικοί. Επηρεάζονται εύκολα και από τα πάντα, ενώ έχουν την τάση να κλείνονται στον εαυτό τους, κάθε φορά που έρχονται τα δύσκολα. Το άγχος τους μετατρέπεται σε θυμό και δε θέλουμε να βρεθούμε στο δρόμο τους.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Οι τελειομανείς Παρθένοι δεν αντέχουν το ενδεχόμενο λάθους. Θέλουν να οργανώνουν τα πάντα στην εντέλεια, ενώ το παραμικρό σφάλμα τους προκαλεί πανικό. Αντιδρούν έντονα και δυσκολεύονται να διαχειριστούν την πίεση.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου)

Οι ευφυείς Ζυγοί αναζητούν την ισορροπία και την ηρεμία. Δεν μπορούν τις εντάσεις, δε διαφωνούν με τους γύρω τους και είναι η χαρά της ζωής – μέχρι να πιεστούν. Όταν συμβαίνει αυτό, δε θέλουν να σηκωθούν από το κρεβάτι και προτιμούν να κοιμηθούν, παρά να αντιμετωπίσουν τα προβλήματά τους.

 

Διαβάστε επίσης:

Πώς διαχειρίζεστε τις δυσκολίες, σύμφωνα με το ζώδιό σας

Αυτοί είναι οι νάρκισσοι του ζωδιακού κύκλου

Τα 3 ζώδια που προσαρμόζονται πιο εύκολα στις αλλαγές

 

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση