ΖΩΔΙΑ

Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς: Αυτά είναι τα αρνητικά χαρακτηριστικά των ζωδίων του νερού

Τα ζώδια του νερού θεωρούνται μυστηριώδη, δημιουργικά και ιδιαίτερα συναισθηματικά. Συχνά αντιδρούν υπερβολικά σε καταστάσεις, επειδή βάζουν μπροστά την καρδιά κι όχι το μυαλό. Έχουν έντονη προσωπικότητα, δίνονται ολοκληρωτικά στους ανθρώπους που αγαπούν και δε θα μας προδώσουν ποτέ. Καθένα τους, όμως, έχει μερικά αρνητικά χαρακτηριστικά.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι είναι υπερβολικά ευαίσθητοι. Δεν δέχονται την αρνητική κριτική κι αν κάτι τους πληγώσει, δε θα πάψουν να το υπεραναλύουν. Η υπερπροστατευτική τους φύση συχνά μας «πνίγει» και είναι αδύνατο να τη διαχειριστούμε.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί είναι μυστικοπαθείς και ζηλεύουν τους ανταγωνιστές τους. Αντί να προσπαθήσουν να βελτιωθούν, θέλουν να δουν τους γύρω τους να αποτυγχάνουν. Το χιούμορ τους είναι ιδιαίτερα σαρκαστικό και εύκολα μας πληγώνει.

Ιχθύς

Το συνηθέστερο αρνητικό του Ιχθύ είναι η τάση του για απομόνωση. Προτιμά να μένει μόνος, παρά να κοιτάει κατάματα τις δυσκολίες. Δε γίνεται να βασιστούμε πάνω του καθώς είναι αδύνατο να διαχειριστεί τα συναισθήματά του.

 

Διαβάστε επίσης:

Τι χόμπι να ξεκινήσετε στην καραντίνα, σύμφωνα με το ζώδιό σας

Τα ζώδια που δεν μπορούν να πουν ψέματα, όσο κι αν προσπαθήσουν

Τα 3 ζώδια που πάντα μας κάνουν να νιώθουμε ξεχωριστοί

 

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση