ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που δεν μπορούν να πουν ψέματα, όσο κι αν προσπαθήσουν

Photo by Larm Rmah on Unsplash

Το ψέμα είναι είδος τέχνης. Απαιτεί σχεδιασμό, μαεστρία, ταλέντο στην υποκριτική και καλή μνήμη. Δεν είναι εύκολο – γι’ αυτό, άλλωστε, είναι λίγοι εκείνοι που το υποστηρίζουν.

Πολλοί έχουμε κρύψει την αλήθεια, την έχουμε παραποιήσει εντελώς, κάποιες φορές. Συνήθως, όμως, για ασήμαντους λόγους. Αυτοί που ανήκουν στα παρακάτω ζώδια, δεν αντέχουν ούτε τα λεγόμενα «λευκά ψέματα». Η συμπεριφορά τους τούς προδίδει αμέσως, γι’ αυτό και προσπαθούν να είναι πάντα ειλικρινείς.

Κριός (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)

Οι Κριοί λατρεύουν τα ψέματα, όμως τα λένε με τεράστια αποτυχία. Ενώ ξεκινούν καλά, γίνονται υπερβολικοί και γελοιοποιούνται. Πλάθουν ολόκληρες ιστορίες που θα γίνονταν εύκολα μυθιστόρημα, αλλά στην πραγματική ζωή, δε θα τις πίστευε ποτέ, κανείς.

Καρκίνος (22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Όταν ένας Καρκίνος λέει ψέματα, αποφεύγει να μας κοιτάξει στα μάτια. Δεν μπορεί να επικοινωνήσει σωστά, κοκκινίζει και ιδρώνει. Αισθάνεται τύψεις και, ελάχιστα λεπτά αργότερα, παραδέχεται την αλήθεια.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Οι τελειομανείς Παρθένοι, αν ήθελαν, θα έλεγαν τέλεια ψέματα. Το θέμα είναι πως δεν έχουν καμία όρεξη να αφιερώσουν χρόνο στο να σκαρώσουν μία ιστορία. Είναι πάντα ειλικρινείς, ακόμη κι όταν η αλήθεια μας πονάει.

 

Διαβάστε επίσης:

Τα 3 ζώδια που θα δυσκολευτούν την Εποχή του Τοξότη

Τα εσωστρεφή ζώδια που αισθάνονται άνετα στη νέα καραντίνα

Τα ζώδια που δεν αντέχουν τη μακρόχρονη δέσμευση

 

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση