ΖΩΔΙΑ

Πανσέληνος Δεκεμβρίου: Τα 3 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από το τελευτάιο φεγγάρι για φέτος

Πανσέληνος Δεκεμβρίου: Τα 3 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από το τελευτάιο φεγγάρι για φέτος
Photo by Fezbot2000 on Unsplash

Την Πανσέληνο του μήνα, η οποία θα είναι και η τελευταία της χρονιάς, πρόκειται να δούμε σήμερα, κοιτώντας το νυχτερινό ουρανό. Όπως κάθε φορά, έτσι και τώρα, η ενέργειά μας δε θα μείνει ανεπηρέαστη.

Ορισμένοι, πρόκειται να νιώσουν πως βρίσκονται σ’ ένα συναισθηματικό τρενάκι του τρόμου. Θα νιώθουν τα πάντα σε υπερθετικό βαθμό, κάτι που θα τους αναγκάσει να κλειστούν στον εαυτό τους. Καλό είναι, όμως, όσοι ανήκουν στα παρακάτω ζώδια να σκεφτούν τι είναι αυτό που τους ενδιαφέρει πραγματικά και αν αξίζει, εξαιτίας της Πανσελήνου, να χαλάσουν τη διάθεσή τους περισσότερο.

Κριός

Οι Κριοί θα είναι πιο συναισθηματικοί απ’ όσο συνήθως. Θα νιώσουν πιο άνετα με την οικογένειά τους, η οποία θα τους ενθαρρύνει να κυνηγήσουν τους στόχους τους, όμως διάφορα προσωπικά ζητήματα πρόκειται να τους αποπροσανατολίσουν. Θα πάρουν δύσκολες αποφάσεις σχετικά με την προσωπική τους ζωή οι οποίες, αργότερα, θα βγουν σε καλό.

Λέων

Οι Λέοντες ήδη νιώθουν πως κανείς δεν μπορεί να τους καταλάβει. Στην ψυχή τους θα συνεχίσει να επικρατεί το απόλυτο χάος, όμως θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να αφεθούν ελεύθεροι και να επαναπροσδιορίσουν τους στόχους και τις προτεραιότητές τους, κάτι που για καιρό απέφευγαν.

Τοξότης

Η τελευταία Πανσέληνος της χρονιάς θα επηρεάσει ιδιαίτερα τους συνήθως αισιόδοξους Τοξότες. Πρόκειται να κάνουν οικονομικές ατασθαλίες και να αφιερώσουν χρόνο και ενέργεια σε καταστάσεις που δε θα τους ανταμείψουν. Πριν αποφασίσουν να δεσμευθούν με οτιδήποτε, καλό είναι να αναρωτηθούν αν αξίζει πραγματικά τον κόπο.

 

Διαβάστε επίσης:

Τα πιο ψυχρά ζώδια που δε μιλούν για τα συναισθήματά τους

Τα ζώδια που χειρίζονται τις λέξεις με μαεστρία

Πώς θα περάσετε το 2021, σύμφωνα με το ζώδιό σας

 

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση