ΖΩΔΙΑ

Τα 3 αμήχανα ζώδια που απολαμβάνουν την κοινωνική αποστασιοποίηση της πανδημίας

Τα 3 αμήχανα ζώδια που απολαμβάνουν την κοινωνική αποστασιοποίηση της πανδημίας
Photo by Sasha Freemind on Unsplash

Ορισμένοι άνθρωποι δεν αντέχουν τη σωματική επαφή. Αισθάνονται αμήχανα, δε γνωρίζουν πώς να αντιδράσουν. Προτιμούν να δείχνουν την αγάπη τους με λόγια ή δώρα, παρά με αγκαλιές και φιλιά. Δε μας κάνει εντύπωση, λοιπόν, που χάρη στην πανδημία αισθάνονται πιο ελεύθεροι από ποτέ.

Σε ποια ζώδια ανήκουν;

Παρθένος

Οι Παρθένοι είναι τρυφεροί και τους αρέσει να μας κακομαθαίνουν. Το μόνο που ζητούν για αντάλλαγμα, είναι να μην τους αγκαλιάσουμε. Θα μας γράψουν τις ωραιότερες κάρτες, θα μας πουν τα ομορφότερα λόγια για να εξηγήσουν πόσα σημαίνουμε για εκείνους. Δεν πρόκειται, όμως, να μας κρατήσουν το χέρι χωρίς να νιώσουν άβολα.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί αγαπούν το προσωπικό τους χώρο. Δεν τους αρέσει να τους πλησιάζουμε, πόσο μάλλον να τους παίρνουμε απροειδοποίητες αγκαλιές. Κρατούν την απόστασή τους με κάθε τρόπο – ο κορονοϊός είναι απλώς το κερασάκι στην τούρτα.

Τοξότης

Οι Τοξότες είναι γεμάτοι πάθος, έχουν τόση αγάπη να μας δώσουν. Δεν τους αρέσει, όμως, να την παίρνουν πίσω. Ίσως έχουν προβλήματα εμπιστοσύνης – ίσως, πάλι, αισθάνονται άβολα επειδή παραβιάζουμε τον προσωπικό τους χώρο. Όπως και να ‘χει, ελάχιστοι έχουν το προνόμιο να τους ακουμπούν ελεύθερα.

 

Διαβάστε επίσης:

Τα πιο ψυχρά ζώδια που δε μιλούν για τα συναισθήματά τους

Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς: Αυτά είναι τα αρνητικά χαρακτηριστικά των ζωδίων του νερού

Πώς θα περάσετε το 2021, σύμφωνα με το ζώδιό σας

 

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση