ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που είναι ρομαντικά και προσπαθούν να το κρύψουν

Photo by Scott Broome on Unsplash

Ο ρομαντισμός δεν είναι για όλους. Άλλοι, προσπαθούν με κάθε τρόπο να είναι εκδηλωτικοί. Άλλοι, δεν αντέχουν με τίποτα τέτοιου είδους εκδηλώσεις αγάπης. Κι άλλοι, το κρύβουν καλά μέσα τους. Βγάζουν προς τα έξω ένα άλλο, πιο ψυχρό πρόσωπο που απέχει πολύ από την πραγματικότητα.

Σε ποια ζώδια ανήκουν;

Κριός (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)

Οι Κριοί έχουν βαθιά ρομαντική ψυχή και θυμούνται τα πάντα: Επετείους, γενέθλια, μικρές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. Όμως, προτιμούν να μη δείχνουν αυτή την πλευρά του χαρακτήρα τους. Προτιμούν να φαίνονται σκληροί και απρόσιτοι για να έχουν τον έλεγχο της κατάστασης.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Οι τελειομανείς Παρθένοι κρύβουν καλά τη ρομαντική τους πλευρά. Ίσως διστάζουν να τη βγάλουν προς τα έξω γιατί δυσκολεύονται να εκφράσουν τα συναισθήματά τους. Όταν τα πράγματα δυσκολεύουν, όμως, είναι στο πλευρό μας.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 21 Ιανουαρίου)

Δε μας κάνουν να αισθανόμαστε ξεχωριστοί, φαίνονται αδιάφοροι και μας αγνοούν. Μέσα τους, όμως, μας λατρεύουν. Δεν τους αρέσει να το δείχνουν για να μη φανούν ευάλωτοι και να μην πληγωθούν – ξεχνούν, όμως, ότι στο τέλος, πληγώνουν εμάς.

 

Διαβάστε επίσης:

Τα 3 λιγότερο ανεξάρτητα ζώδια σε μία σχέση

Αυτά είναι τα πιο αποφασιστικά ζώδια

Ποιον πρέπει να αποφύγετε, σύμφωνα με το ζώδιό σας

 

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση