ΖΩΔΙΑ

Οι πιο τοξικοί σύντροφοι ανήκουν σε αυτά τα ζώδια

Photo by Nathan Dumlao on Unsplash

Οι προσωπικές σχέσεις είναι δύσκολες. Συχνά, ο έρωτας δε μας επιτρέπει να δούμε καθαρά το πραγματικό πρόσωπο του αλλου. Κάποιες φορές, αρνούμαστε να απραδεχθούμε πως δεν ταιριάζουμε και βρίσκουμε δικαιολογίες για τα πάντα. Όταν, όμως, χωρίζουμε, μπορεί να δούμε πως αναπνέουμε ελεύθερα, χωρίς εκείνον τον άνθρωπο δίπλα μας. Συνειδητοποιούμε πόσο τοξικός ήταν και πόσο κακό μας έκανε, άθελά του, ίσως.

Κριός (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)

Οξύθυμοι και συχνά ανασφαλείς, οι Κριοί θέλουν να είναι καλύτεροι σε όλα. Θα πουν ό, τι περνάει από το μυαλό τους για να μας πληγώσουν, σε περίπτωση τσακωμού, ενώ εντοπίζουν από την αρχή τα τρωτά σημεία μας. Παρότι τους θαυμάζουμε, μπορεί να γίνουν ιδιαίτερα τοξικοί.

Ταύρος (21 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Παρότι είναι γνωστοί για την υπομονή τους, γίνονται κουραστικοί σύντροφοι. Θεωρούν πως ο κόσμος περιστρέφεται γύρω τους κι απαιτούν να γνωρίζουμε τις ανάγκες τους, χωρίς να μας πουν ή να δείξουν τίποτα.

Δίδυμος (21 Μαΐου – 21 Ιουνίου)

ΟΙ Δίδυμοι γίνονται ιδιαίτερα χειριστικοί. Θα κάνουν ό, τι περνάει από το χέρι τους προκειμένου να πετύχουν αυτό που θέλουν, θα εκμεταλλευτούν τα συναισθήματά μας, ενώ θα περιμένουν να έχουν τέλεια αντιμετώπιση από την πλευρά μας.

 

Διαβάστε επίσης:

To πιο τοξικό σας χαρακτηριστικό, σύμφωνα με το ζώδιό σας

Αυτοί είναι οι 5 αλαζόνες του ζωδιακού κύκλου

Τα 5 ζώδια που αδιαφορούν για εμάς

 

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση