ΖΩΔΙΑ

Τα 3 καλοπροαίρετα ζώδια που δίνουν τις χειρότερες συμβουλές

πηγή: Unsplash

Όλοι έχουμε φίλους ή συγγενείς που, όσο κι αν προσπαθούν, δεν μπορούν να μας βοηθήσουν. Τους εκμυστηρευόμαστε τα προβλήματά μας, μας ακούν με ενδιαφέρον και πασχίζουν να βρουν μία λύση, να μας δώσουν μία χρήσιμη συμβουλή. Όποτε, όμως, εφαρμόζουμε τις ιδέες τους, οδηγούμαστε στην καταστροφή.

Σε ποια ζώδια ανήκουν;

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου)

Θεωρούν ότι ξέρουν τα πάντα και πιστεύουν πως είναι ειδικοί στις συμβουλές. Ακόμη κι όταν πρόκειται για θέματα υγείας, συμπεριφέρονται σαν απόφοιτοι Ιατρικής. Όσο κι αν ενδιαφέρονται για εμάς, δεν κρίνουν σωστά τις καταστάσεις και δε δέχονται πως ίσως υπάρχει κάτι που μπορεί να μη γνωρίζουν.

Ταύρος (21 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Οι Ταύροι είναι επίμονοι και ισχυρογνώμονες. Δεν ντρέπονται να μας πουν την άποψή τους για τα προβλήματά μας, ενώ συχνά την εκφράζουν με τη μορφή οδηγιών. Δυστυχώς, επειδή κρίνουν με βάση τη δική τους προσωπικότητα, στα δικά μας ζητήματα “πέφτουν έξω”.

Τοξότης (23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Είναι αντικειμενικοί, όμως δίνουν απαράδεκτες συμβουλές. Συχνά, δε σκέφτονται πως η προσπάθειά μας μπορεί να αποτύχει και βλέπουν το ποτήρι μισογεμάτο. Συχνά, μας πιέζουν και εμείς εφαρμόζουμε τις ιδέες τους, γνωρίζοντας πως δεν υπάρχει περίπτωση να λειτουργήσουν σωστά.

Διαβάστε επίσης:

Πώς διαχειρίζεστε τις δυσκολίες, σύμφωνα με το ζώδιό σας

Οι ατρόμητοι του ζωδιακού κύκλου

Τα 3 πιο ισορροπημένα ζώδια

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση