ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που αγαπούν τα ζώα όσο τίποτα

Photo by __ drz __ on Unsplash

Ένα κατοικίδιο μπορεί να μας προσφέρει τα πάντα – ή, έστω, τα πιο σημαντικά: Συντροφικότητα, ατέλειωτες αγκαλιές, παιχνίδια και ανιδιοτελή αγάπη. Κάποιοι άνθρωποι, όμως, τους τα προσφέρουν πίσω. Τα λατρεύουν, τα θεωρούν οικογένεια και δεν μπορούν να φανταστούν τη ζωή τους χωρίς αυτά.

Σε ποια ζώδια ανήκουν;

Ταύρος (21 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Οι Ταύροι αγαπούν τη φύση κι οτιδήποτε σχετίζεται με αυτήν. Αυτός είναι και ο λόγος που παλεύουν για τα δικαιώματα των ζώων, τα αγαπούν όλα κι έχουν τόσα κατοικίδια. Αν, μάλιστα, δουν έναν σκύλο στο δρόμο, θα αρχίσουν να παίζουν μαζί του αφήνοντάς μας πίσω!

Καρκίνος (22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Οι Καρκίνοι θεωρούν τα κατοικίδια «παιδιά» τους. Τα φροντίζουν όσο κανέναν, νοιάζονται για εκείνα και δεν μπορούν να τα αφήνουν μόνα. Αν τύχει να πάνε διακοπές χωρίς αυτά, τα αναφέρουν σε  κάθε συζήτηση και σκέφτονται σοβαρά να επιστρέψουν νωρίτερα για να τα δουν.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Οι Λέοντες είναι τρυφεροί και θαυμάζουν τα ζώα τους. Ανυπομονούν να γυρίσουν σπίτι μετά τη δουλειά για να τα δουν, να παίξουν και να κοιμηθούν αγκαλιά. Έχουν αμέτρητες φωτογραφίες τους στο κινητό και τον υπολογιστή, ενώ δεν πηγαίνουν πουθενά χωρίς εκείνα.

 

Διαβάστε επίσης:

Τα 3 πιο ευαίσθητα ζώδια που προσπαθούν να το κρύψουν

Τα 3 ζώδια που θα περάσουν υπέροχα το Δεκέμβριο

Τι χόμπι να ξεκινήσετε στην καραντίνα, σύμφωνα με το ζώδιό σας

 

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση