ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που δε συμβιβάζονται ποτέ στις σχέσεις τους

Photo by Milan Popovic on Unsplash

Οι ανθρώπινες σχέσεις δεν είναι εύκολη υπόθεση – ειδικά οι ρομαντικές. Χρειάζεται να κάνουμε υποχωρήσεις, να συμβιβαζόμαστε με το χαρακτήρα και τις ανάγκες του συντρόφου μας, να προσπαθούμε να συναντηθούμε στη μέση, όχι να επιμένουμε για τα δικά μας θέλω. Ορισμένοι άνθρωποι, δεν μπορούν να το κάνουν αυτό. Βάζουν πάνω από όλα τον εαυτό τους και δεν κάνουν ποτέ ένα βήμα πίσω – ακόμη κι αν αυτή τους η στάση προκαλεί εντάσεις.

Σε ποια ζώδια ανήκουν;

Ταύρος (21 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Οι Ταύροι είναι καλοί άνθρωποι, όμως είναι δύσκολοι. Πεισματάρηδες και απόλυτοι, δεν κάνουν ποτέ πίσω και θεωρούν πως έχουν πάντα δίκιο. Είναι ικανοί να πάψουν να μας μιλάνε, αν δεν περάσει το δικό τους.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Οι Λέοντες εργάζονται σκηρά για να ζουν τη ζωή όπως θέλουν. Δε δέχονται να πάρουν κάτι λιγότερο από αυτό που θεωρούν ότι αξίζουν και αυτό ισχύει για τα πάντα – από το μισθό, μέχρι το σύντροφό τους. Δυσκολεύονται να δεχθούν το διαφορετικό και, συνήθως, το απορρίπτουν.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου)

Οι Σκορπιοί είναι γνωστοί για το πάθος και την επομονή τους. Αντιμετωπίζουν τα πάντα με αποφασιστικότητα και, ειδικά στο θέμα των ρομαντικών σχέσεων, δεν υποχωρούν. Θεωρούν πως οφείλουμε να είμαστε με έναν άνθρωπο που μας εμπιστεύεται και μας αγαπά, οπότε δε συμβιβάζονται με τίποτα λιγότερο. Θεωρούν ότι πρέπει να συμφωνούμε σε όλα μαζί τους και να ρίχνουμε τον εγωισμό μας, ακόμη κι αν αυτό μας κάνει να αισθανόμαστε άβολα, ενώ οι ίδιοι δε διατίθενται να κάνουν το ίδιο για εμάς.

 

Διαβάστε επίσης:

Τα 3 λιγότερο ανεξάρτητα ζώδια σε μία σχέση

To πιο τοξικό σας χαρακτηριστικό, σύμφωνα με το ζώδιό σας

Αυτοί είναι οι νάρκισσοι του ζωδιακού κύκλου

 

 

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση