ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που λατρεύουν να ρισκάρουν

Photo by Maryia Plashchynskaya from Pexels

Δε μένουν στάσιμοι και σχεδιάζουν το το μέλλον πριν ακόμη ζήσουν το παρόν. Για εκείνους που ανήκουν στα παρακάτω τρία ζώδια, η λέξη φόβος είναι άγνωστη. Ζουν την κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία, λατρεύουν την περιπέτεια και δε μένουν ποτέ στάσιμοι. Είναι πηγή έμπνευσης και πάντα, όταν βρισκόμαστε μαζί τους, έχουν να μας διηγηθούν τις καλύτερες ιστορίες.

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Είναι γεννημένοι ηγέτες, δε χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο. Ανταγωνιστικοί και με το βλέμμα στη νίκη, δίνουν καθημερινά τον καλύτερό τους αυτό και θέλουν να φτάσουν εκεί που δεν έφτασε ποτέ κανείς. Δεν αφήνουν ευκαιρία να περάσει ανεκμετάλλευτη και πορεύονται με motto τους τη φράση «Η ζωή είναι πολύ μικρή για να είναι θλιβερή».

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Δύο είναι αυτά που χαρακτηρίζουν τους Λέοντες: Το θάρρος και  η θετική ενέργεια. Αντιλαμβάνονται πως οι περισσότεροι άνθρωποι αποτυγχάνουν γιατί δεν πιστεύουν αρκετά στον εαυτό τους και δεν ακολουθούν τα όνειρά τους. Ατρόμητοι και αισιόδοξοι, η δίψα τους για το καινούριο δεν ικανοποιείται ποτέ.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου -21 Δεκεμβρίου)

Πηγαίνουν παντού χωρίς φόβο και με πολύ πάθος. Ο λόγος για τους Τοξότες που λατρεύουν τα ταξίδια, τις αποφάσεις της τελευταίας στιγμής και να σοκάρουν τους γύρω τους. Προτιμούν να πεθάνουν κάνοντας αυτό που αγαπούν, παρά να ζήσουν εκ του ασφαλούς.

 

Διαβάστε επίσης:

Τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από τον ανάδρομο Άρη

Αυτή είναι η μεγαλύτερή σας ανασφάλεια, σύμφωνα με το ζώδιό σας

Τα 4 ζώδια που χρειάζονται έναν Παρθένο στη ζωή τους

 

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση