ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που χρειάζονται έναν Παρθένο στη ζωή τους

Photo by Krishh on Unsplash

Οι Παρθένοι είναι τελειομανείς και ισχυρογνώμονες. Συχνά γίνονται κουραστικοί καθώς δε δέχονται πως έχουν άδικο, ενώ λατρεύουν τις εντάσεις και τους τσακωμούς. Η φράση «ας συμφωνήσουμε πως διαφωνούμε» τους είναι άγνωστη – θα κάνουν τα πάντα για να μας πείσουν ότι είναι σωστοί.

Από την άλλη πλευρά, όταν έρθουν κοντά μας, θα μας δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Νοιάζονται βαθιά για τους αγαπημένους τους και κάνουν τα πάντα για την ευτυχία τους.

Εκείνοι που ανήκουν στα παρακάτω ζώδια, ταιριάζουν απόλυτα μαζί τους:

Ταύρος (21 Απριλίου – 20 Μαρτίου)

Οι Ταύροι και οι Παρθένοι ταιριάζουν μοναδικά. Και οι δύο αντιμετωπίζουν τη ζωή με πρακτικότητα, θέλουν να είναι άνετοι και δεν αντέχουν τις αλλαγές. Η σχέση τους θα έχει γερά θεμέλια, θα βασίζεται στην ειλικρίνεια και τίποτα δε θα την κλονίζει.

Καρκίνος (22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Οι Καρκίνοι είναι εξίσου αφοσιωμένοι στους αγαπημένους τους με τους Παρθένους. Παίρνουν τα πάντα στα σοβαρά, είναι διαρκώς εκεί, όταν τους χρειάζονται, και δε φοβούνται να φανούν ευάλωτοι. Ο συνδυασμός των δύο ζωδίων είναι ιδανικός, καθώς το ένα συμπληρώνει το άλλο.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου)

Ένας συνδυασμός που φαίνεται απίθανος είναι εκείνος του γεμάτου πάθος Σκορπιού με τον πρακτικό Παρθένο. Κι όμως, ο ένας κερδίζει την εμπιστοσύνη του άλλου από το πρώτο λεπτό, ενώ και οι δύο λένε πάντα αυτό που σκέφτονται.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου)

Δύο ζώδια που λατρεύουν να εργάζονται, να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και να πετυχαίνουν. Κάνουν τα πάντα σε υπερβολικό βαθμό και δεσμεύονται απόλυτα στους στόχους τους. Μαζί, φτάνουν στην κορυφή.

 

Διαβάστε επίσης:

Ποιον πρέπει να αποφύγετε, σύμφωνα με το ζώδιό σας

Τα 3 υπερευαίσθητα ζώδια που προσπαθούν να το κρύψουν

Οι ατρόμητοι του ζωδιακού κύκλου

 

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση