ΖΩΔΙΑ

Τα 5 ζώδια που δεν είναι ειλικρινή στις σχέσεις τους

Photo by Charlie Foster on Unsplash

Η ειλικρίνεια είναι το κλειδί για μία ευτυχισμένη σχέση. Ή μήπως όχι; Εκείνοι που ανήκουν στα παρακάτω πέντε ζώδια, προτιμούν να κρύψουν την αλήθεια και να αποφύγουν άβολες καταστάσεις. Ένα εύκολο ψέμα τους βγάζει πάντα από τη δύσκολη θέση.

Δίδυμος (21 Μαΐου – 21 Ιουνίου)

Όσοι ανήκουν στο ζώδιο των Διδύμων λένε συχνά ψέματα στους συντρόφους τους. Δε θέλουν να τους πληγώσουν και παύουν να είναι ειλικρινείς όταν βλέπουν μία σύγκρουση να έρχεται.

Ιχθύς (20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

ΟΙ Ιχθείς αγαπούν τους συντρόφους τους, όμως διστάζουν να πουν την αλήθεια. Μιλούν πάντα έμμεσα και κινούνται ύπουλα. Έχουν πάντα στο μυαλό τους μία στρατηγική.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου)

Οι Ζυγοί είναι ιδιαίτερα γοητευτικοί και συχνά γίνονται χειριστικοί. Κάνουν τα πάντα για να αποφύγουν τους τσακωμούς και λένε ψέματα, όμως προσπαθούν να βρουν το θάρρος τους και να ορθώσουν το ανάστημά τους.

Καρκίνος (22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Λένε συχνά ψέματα γιατί δύσκολα συμβιβάζονται με την αλήθεια. Οι Καρκίνοι δε θέλουν να πληγώσουν τους συντρόφους τους και συχνά σκαρφίζονται ολόκληρες ιστορίες για να στηρίξουν τα λεγόμενά τους.

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου)

Οι Υδροχόοι λένε τα «έξυπνα» ψέματα. Θέλουν να φανούν καλύτεροι απ’ όσο είναι στην πραγματικότητα και ενισχύουν τα επιτεύγματά τους με αχρείαστες λεπτομέρειες που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

 

Διαβάστε επίσης:

Οι πιο χειριστικοί άνθρωποι ανήκουν σε αυτά τα 3 ζώδια

Αυτοί είναι οι νάρκισσοι του ζωδιακού κύκλου

Τα 3 ζώδια που λατρεύουν να τα κακομαθαίνουμε

 

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση