ΖΩΔΙΑ

Τα 4 πιο παραδοσιακά ζώδια που λατρεύουν τα οικογενειακά τραπέζια

Photo by Inés Castellano on Unsplash

Αν η καραντίνα μας έδωσε ένα μάθημα, αυτό είναι η σημασία της οικογένειας. Οι άνθρωποι που θεωρούσαμε δεδομένους ήταν τόσο κοντά και ταυτόχρονα τόσο μακριά μας. Δεν μπορούσαμε να τους αγκαλιάσουμε και συνειδητοποιήσαμε πόσο έλειπαν από τη ζωή μας οι μεγάλες συγκεντρώσεις, για τις οποίες παραπονιόμασταν. Οι θείοι και τα ξαδέλφια μας, οι συζητήσεις που καταλήγουν σε τσακωμούς για ανούσιους λόγους, η παρέα με τις γιαγιάδες και τους παππούδες μας.

Ορισμένοι, βέβαια, λάτρευαν ανέκαθεν τα οικογενειακά τραπέζια. Ας δούμε σε ποια ζώδια ανήκουν.

Ας δούμε σε ποια ζώδια ανήκουν:

Ταύρος (21 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Για τους Ταύρους, η οικογένεια σημαίνει ασφάλεια. Τα Χριστούγεννα, το Πάσχα και οι μεγάλες συγκεντρώσεις είναι μέρες αγάπης και ανυπομονούν να δείξουν στους συγγενείς τους πόσο τους αγαπούν. Θα μαγειρέψουν για όλους, θα κάνουν τα πάντα για να περάσουν καλά και δεν πρόκειται να αφήσουν κανέναν ανικανοποίητο.

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου)

Παρότι λατρεύουν να σπάνε τους κανόνες, είναι αρκετά παραδοσιακοί. Στους Υδροχόους αρέσει η συντροφιά της οικογένειας, να νιώθουν πως αγαπούν και αγαπιούνται. Θα έρθουν στο τραπέζι ακόμη κι αν μένουν μακριά και θα μας γεμίσουν χαρά.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Οι Λέοντες αγαπούν την παράδοση και θεωρούν την οικογένεια εξαιρετικά σημαντική. Είναι αφοσιωμένοι σ’ εκείνη και η καρδιά τους γεμίζει αγάπη όταν βρίσκονται κοντά της.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου)

Διασκεδάζουν με τους οικογενειακούς τσακωμούς, τις μικρές παρεξηγήσεις και συχνά «βάζουν την πρώτη φιτιλιά». Λατρεύουν να βλέπουν τα μεγαλύτερα μέλη της οικογένειας να φωνάζουν το ένα στο άλλο για τις ποδοσφαιρικές ομάδες, την πολιτική, ακόμα και το φαγητό, ενώ στο τέλος, καταλήγουν όλοι μονιασμένοι. Οι Ταύροι δημιουργούν «ζεστές» αναμνήσεις για όλους.

 

Διαβάστε επίσης:

Τα 4 πιο εύστροφα ζώδια που πάντα μας ξαφνιάζουν

Οι 5 πιο χαλαροί του ζωδιακού κύκλου

Πόσο εύκολα συγχωρείτε, σύμφωνα με το ζώδιό σας

 

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση