ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που δεν μπορούν να ξεστομίσουν τη λέξη «συγνώμη»

Photo by Henri Pham on Unsplash

Είναι δύσκολο να ζητάμε συγγνώμη. Χρειάζεται θάρρος και ειλικρίνεια, αρετές που δεν έχουν όλοι. Το σημαντικότερο είναι να παραδεχθούμε στον εαυτό μας ότι κάναμε λάθος, να μάθουμε από αυτό και να μην το επαναλάβουμε.

Οι παρακάτω 4, δεν απολογούντια ποτέ για τις πράξεις τους. Ακόμη κι αν μας πλήγωσαν, θεωρούν πως μας άξιζε κι εκείνοι δεν έφταιξαν σε τίποτα.

Ταύρος (21 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Θεωρούν αδύνατο το να κάνουν λάθη. Έχουν πάντα δικαιολογίες για όσα έκαναν και στα δικά τους μάτια είναι σωστοί. Ακόμη κι αν τους εξηγήσουμε τι ακριβώς μας ενόχλησε, πού ακριβώς είχαν άδικο, δε θα μας δώσουν σημασία. Θα βρουν ένα λόγο να μας διαψεύσουν.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Οι Λέοντες σπάνια σκέφτονται τα συναισθήματά μας. Ενδιαφέρονται μόνο για τον εαυτό τους και η φιλοσοφία τους είναι «έτσι είμαι και σ’ όποιον αρέσω». Αν, μάλιστα, τους πούμε ότι μας πλήγωσαν, θα μας βγάλουν από τη ζωή τους επειδή θα πιστέψουν πως δεν τους καταλαβαίνουμε.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου)

Οι Σκορπιοί θέλουν να έχουν τον έλεγχο των καταστάσεων. Για εκείνους, η συγγνώμη είναι ένδειξη αδυναμίας. Ακόμη κι αν φερθούν άσχημα, δε θα αναλάβουν τις ευθύνες τους και θα κατηγορήσουν εμάς που δεν αντέχουμε την προσωπικότητά τους.

Υδροχόος (22 Δεκεμβρίου – 19 Φεβρουαρίου)

Δε θα ξεστομίσουν καν τη λέξη. Μάλιστα, θα απαιτήσουν να το κάνουμε εμείς. Ο λόγος για τους Υδροχόους που θεωρούν ότι οι πράξεις είναι αυτές που μετράνε και η συγγνώμη είναι για τους υποκριτές. Μόνο αν τους αποδείξουμε ότι είχαν άδικο θα σκεφτούν να μας την πουν – το πιθανότερο, ομως, είναι να μείνουν σιωπηλοί.

 

Διαβάστε επίσης:

Τα 3 ζώδια που θα σας βγάλουν από τη ζωή τους, αν τολμήσετε να τα πληγώσετε

Το μεγαλύτερο κοπλιμέντο που μπορείτε να δεχθείτε, σύμφωνα με το ζώδιό σας

Ποιο είναι το ζώδιό σας στο Κινέζικο Ωροσκόπιο;

 

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση