ΖΩΔΙΑ

Το μεγαλύτερο κοπλιμέντο που μπορείτε να δεχθείτε, σύμφωνα με το ζώδιό σας

Photo by Jusdevoyage on Unsplash

Ας το παραδεχθούμε. Σε όλους μας αρέσουν τα κοπλιμέντα. Ένας καλός λόγος συχνά αρκεί για να μας φτιάξει την ημέρα, να μας γεμίσει αυτοπεποίθηση, να μας χαρίσει ένα πλατύ χαμόγελο. Όμως, δεν ταιριάζουν όλα σε όλους. Κάτι που μπορεί να κολακεύσει εμάς, ίσως θεωρηθεί προσβλητικό για κάποιον άλλο.

Ας δούμε τι έχουν να πουν τα άστρα για αυτό.

Κριός (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου): Έκανες πολύ καλή δουλειά

Οι Κριοί είναι ιδιαίτερα αποφασιστικοί και εργατικοί. Τους αρέσει να αναγνωρίζεται ο κόπος τους και θέλουν να είναι οι καλύτεροι σε όλα. Επιβεβαιώνοντάς τους, τους γεμίζουμε κίνητρο να προσπαθήσουν περισσότερο και να βγάλουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Ταύρος (21 Απριλίου – 20 Μαΐου): Σ’ ευχαριστώ που είσαι δίπλα μου

Οι Ταύροι δίνουν καλές συμβουλές και είναι πάντα δίπλα μας. Λέγοντάς τους πόσο εκτιμούμε τη φιλία τους και ότι βασιζόμαστε πάνω τους, τους γεμίζουμε υπερηφάνεια.

Δίδυμος (21 Μαΐου – 21 Ιουνίου): Έχεις πλάκα

Οι Δίδυμοι λατρεύουν να μας διασκεδάζουν και είναι πάντα η ψυχή της παρέας. Όσο συχνότερα τους το λέμε, τόσο πιο αστείοι γίνονται!

Καρκίνος (22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου): Μαζί σου νιώθω ασφαλής

Ευαίσθητοι και συναισθηματικοί, οι Καρκίνοι θέλουν να ξέρουν ότι τους εκτιμούμε. Δεν αρκούνται στα επιφανειακά κοπλιμέντα – περιμένουν να ακούσουν κάτι πιο  βαθύ.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου): Είσαι το πρότυπό μου

Αν είχαμε όλοι την αυτοπεποίθηση των Λεόντων, θα ήμασταν ευτυχισμένοι. Τους αρέσει να γνωρίζουν ότι  μας εμπνέουν να γίνουμε καλύτεροι και να τους μοιάσουμε.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου): Σ’ ευχαριστώ που με προσέχεις τόσο

Οι Παρθένοι είναι τέλειοι και το γνωρίζουν – όμως, θέλουν και να το ακούν. Μας δίνουν τα πάντα χωρίς καν να τα ζητήσουμε και θέλουν να το εκτιμάμε.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου): Θαυμάζω τη γοητεία σου

Οι Ζυγοί φέρνουν την ισορροπία στις σχέσεις τους. Η γλυκιά κι ευγενική τους φύση, μας κάνει να τους αγαπήσουμε από το πρώτο λεπτό.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου): Δεν μπορώ να μείνω μακριά σου

Οι Σκορπιοί εκφράζουν τα συναισθήματά τους και είναι γεμάτοι πάθος. Δεν μπορούμε να τους αντισταθούμε και η ενέργειά τους μας μαγνητίζει.

Τοξότης (23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου): Σ’ αγαπώ

Αισιόδοξοι και γεμάτοι θετική ενέργεια, οι Τοξότες είναι πάντα έτοιμοι για περιπέτεια. Μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε, όταν είμαστε έτοιμοι να εγκαταλείψουμε την προσπάθεια και μας δίνουν το φως που μας λείπει.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου): Είσαι πάντα εργατικός

Όσοι έχουμε έναν Αιγόκερω στη ζωή μας, γνωρίζουμε πόσο φιλόδοξος μπορεί να γίνει. Πετυχαίνει όλους τους στόχους τους και μας εμπνέει.

Υδροχόος (22 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου): Δεν υπάρχει κανείς σαν εσένα

Οι Υδροχόοι είναι ανοιχτόμυαλοι και τίποτα δεν τους εκπλήσσει. Το ελεύθερο πνεύμα τους είναι αυτό που τους οδηγεί και τους κάνει μοναδικούς.

Ιχθύς (20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου): Ξέρεις πάντα πώς θα με κάνεις να νιώσω καλύτερα

Έχουν χρυσή καρδιά και το γνωρίζουν. Συμπαθούν όλο τον κόσμο, πάντα μας ακούν και μας δίνουν την αγάπη τους. Δε γίνεται να μην τους το αναγνωρίσουμε.

 

Διαβάστε επίσης:

Τα 3 πιο επιφυλακτικά ζώδια

Πώς διαχειρίζεστε τις δυσκολίες, σύμφωνα με το ζώδιό σας

Τα 4 ζώδια με το ισχυρότερο ένστικτο

 

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση